Pamukkale Belediyesi Ramazan Etkinleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Pamukkale Belediyesi Ramazan Etkinleri Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi Ramazan Etkinleri Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta Ramazan Geceleri programı kapsamında sahne alan ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, ezgileriyle katılımcılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

11.06.2016 10:28

Pamukkale Belediyesi'nin Karahayıt'ta Ramazan Geceleri programı kapsamında sahne alan ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, ezgileriyle katılımcılara unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Pamukkale Belediyesi'nin Karahayıt'ta düzenlediği Ramazan etkinliklerin üçüncü gününde ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi sahne aldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan konserde ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, tasavvuf musikisi, ezgi, kaside, şiir türlerinde birçok eseri seslendirdi. Sanatçının izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinlikte Meddah gösterisi, oyun grupları ve çeşitli eğlenceler de yer aldı.

"RAMAZAN ŞÖLENİNİ KAÇIRMAYIN"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Karahayıt'ta gerçekleştirdikleri Ramazan şenlikleri kapsamında etkinliklerle rahmet ayının manevi atmosferini tüm ilçeye yaydıklarını söyledi. Her hafta Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri etkinlik alanında unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, "Bu organizasyonumuzla değerlerimizin en iyi şekilde yaşatılmasını arzuladık. Bu anları kimse kaçırmasın. İlçe halkımızı, Denizli halkımızı birbirinden değerli sanatçıların gönüllere aktardığı musikiler, şiirler, ezgiler, ilahileri dinlemeye davet ediyorum" dedi.

Ezgi sanatçısı Eşref Ziya Terzi'ye de teşekkür eden Başkan Gürlesin, içerisinde Kur'an-ı Kerim'in yer aldığı bir sanduka hediye etti.

Bugün akşam ise Karahayıt'ta Ramazan Şenlikleri kapsamında Grup Genç, Pamukkaleliler ile bir araya gelecek. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pamukkale Belediyesi Ramazan Etkinleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement