Özgür Sefa Sezer'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Özgür Sefa Sezer'e Veda Yemeği

Özgür Sefa Sezer\'e Veda Yemeği

Yaklaşık 2 yıldan bu yana Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Sefa Sezer Datça Emniyet Müdürü oldu.

26.09.2012 11:58

Yaklaşık 2 yıldan bu yana Fethiye İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini başarılı bir şekilde yürüten Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Sefa Sezer Datça Emniyet Müdürü oldu. Datça'ya atanan Emniyet Müdürü Özgür Sefa Sezer için veda yemeği düzenlendi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen yemeğe Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık ile birim müdürleri ve görev arkadaşları katıldılar.

Duygulu anlar yaşanan gecede; Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık tarafından Datça Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Özgür Sefa Sezer'e teşekkür ve başarı plaketi verildi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgür Sefa Sezer "Burada görev yaptığım süre içersinde hakikaten güzel anlar yaşadım. Tüm görev arkadaşlarıma ve müdürüme teşekkür ediyorum. hayırlı olsun" dedi.

Fethiye Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık yapmış olduğu konuşmada "Sevgili kardeşimize gittiği yerlerde bizleri hatırlaması için bir teşekkür plaketi hazırladık. Kendisi bizleri unutmaması dileğiyle, anılarında bizleri yaşatması için çam sakızı, çoban armağanı tüm görev arkadaşlarımız adına bir teşekkür plaketi veriyoruz. Kendisine Allah kazasız belasız bir şekilde başarıların devamını diliyoruz. Yeni görevi hayırlı ve uğurlu olsun. Tekrar iyi günlerde görüşmek üzere Allah yolunu açık etsin diyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özgür Sefa Sezer'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement