Özel Okullardan Öğretmenlere Saygı - Son Dakika
Yerel

Özel Okullardan Öğretmenlere Saygı

Özel Okullardan Öğretmenlere Saygı

Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu tarafından meslekte 50 yılını dolduran öğretmenlere plaket sunuldu.

19.04.2013 12:12

Özel Okullar Birliği Yönetim Kurulu tarafından meslekte 50 yılını dolduran öğretmenlere plaket sunuldu.

Deniz Kafe-Restaurant'ta düzenlenen ödül törenine Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş ve öğretmenler katıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı ödül töreninde 1963 yılında 19 Mayıs Lisesi'nde okurken, coğrafya öğretmenliğini yapan Mustafa Durmaz'a plaketini veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Bu tabloyu görünce duygulanmamak mümkün değildir. Hepinizin elerinden tek tek öpüyorum. Burada çok saygı duyduğum öğretmenlerimi gördüm. Bana sorulursa kutsal meslek var mıdır? Vardır, öğretmenliktir derim. Sizler aslında şanslı insanlarsınız. Bu ülkeye çok güzel insanlar yetiştirdiniz. Kendi değerlerinizle yetiştirdiğiniz insanları donattınız. Bundan daha güzel bir eser olamaz diye düşünüyorum. Burada sizi bir arada görmekten çok memnun oldum" dedi.

Atakum Kaymakamı Salim Demir ise, "Özel okullar birliğinin bu kutsal mesleğe yıllarını vermiş çınarları hatırlayıp, plaketle ödüllendirmesi takdire değerdir. Geleceğimizi eğitimle inşa edebiliriz. Meslekte 50 yılını tamamlamış olmak, onur ve gurur verici bir şeydir. İnsan yetiştirmekten daha ulvi bir görev olduğuna inanmıyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Okullardan Öğretmenlere Saygı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement