Özel İmperial Hastanesi Çalışanları Tiyatroda Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Özel İmperial Hastanesi Çalışanları Tiyatroda Stres Attı

Özel İmperial Hastanesi Çalışanları Tiyatroda Stres Attı

Özel İmperial Hastanesi çalışanları, kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatro Grubu'nun tek perdelik ‘Bi Sıkıntı Yok’ oyununu izleyerek stres attı.

02.05.2014 13:04

Özel İmperial Hastanesi çalışanları, kısa adı Mizahder olan Mizah Sanatı Derneği'nin Gugulumdakiler Tiyatro Grubu'nun tek perdelik 'Bi Sıkıntı Yok' oyununu izleyerek stres attı.

Mert Kes'in yazdığı Tamer Küçük'ün sahneye uyarladığı, H. Sabri Kurtuldu'nun yönettiği oyun Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde, Özel İmperial Hastanesi çalışanları ile çok sayıda tiyatro severlerin beğenisine sunuldu. Oyunu izleyenler arasında bulunan Özel İmperial Hastanesi yönetim kurulu üyesi Mehmet Çelebi, oyunculara teşekkür ederek, "Oyununuzdaki büyük başarı için sizleri kutluyorum. Daha önceki tiyatro oyunları ile bizlerin beğenisini kazanmıştınız. Bugün bu oyununuzla da bunu perçinlediniz. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Oyunun her sahnesini dikkatle izlediklerini belirten hastane personeli, "Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen hastane yönetimine teşekkür ediyoruz. Hastane personeli olarak bu etkinlikten çok memnun kaldık ve stres attık" dediler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel İmperial Hastanesi Çalışanları Tiyatroda Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement