Öykam'da Bahar Bereketi - Son Dakika
Yerel

Öykam'da Bahar Bereketi

Öykam\'da Bahar Bereketi

Ödemiş ve Küçük Menderes havzasının vitrini haline gelen Ödemiş Belediyesi Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM) baharın ilk haftalarında da Ödemiş’e gelen birçok turistin ilk adresi olmaya devam ediyor.

07.04.2014 16:20

Ödemiş ve Küçük Menderes havzasının vitrini haline gelen Ödemiş Belediyesi Ödemiş Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi (ÖYKAM) baharın ilk haftalarında da Ödemiş'e gelen birçok turistin ilk adresi olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu da Ege Efe Kültür Derneği, Denizli Sanayiciler ve İş adamları Derneği (DESİAD)'ni ve Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türk Ulusal Ajansı) yürütülmekte olan Hayat Boyu Öğrenme (LLP)/Grundtvig programı kapsamında Polonya, İtalya, İngiltere ve Romanya'dan gelen 38 kişiden oluşan yabancı turist kafilesini ağırladı.

ÖYKAM'da Ege Efe Kültür Derneği Başkanı Ersin Ayyıldız eşliğinde 70 kişilik grup müzede uzunca incelemelerde bulundurlar ve memnuniyetlerini anı defterimize not düşerek dile getirdiler. Dernek Başkanı Ayyıldız, müzede kültürümüz için pirinç tanesi kadar da olsa katkı koyan herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD)'den 30 kişilik grup da ÖYKAM'da uzun süre incelemelerde bulunarak fotoğraf çekimleri yaptılar. Denizlili işadamları "Ödemiş'te görülmeye şayan bir müze olmasının şaşkınlığı içindeyiz ve keşke Denizli'de de böyle bir müze olsa." şeklinde duygu ve düşüncelerini belirtip her bir odayı ayrıntılı bir şekilde gezdiler.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi'nin Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca (Türk Ulusal Ajansı) yürütülmekte olan Hayat Boyu Öğrenme (LLP)/Grundtvig Programı kapsamında Polonya, İtalya, İngiltere ve Romanya'dan gelen 38 kişiden oluşan yabancı grubu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin ve Proje Koordinatörü İngilizce Öğretmeni Erol Yılmaz'ın rehberliğinde ziyarette bulundular. İtalya, Polonya, İngiltere ve Romanya'dan gelen yabancı turistlerde ÖYKAM'a hayran kaldıklarını çok zengin bir müze olduğunu İngilizce öğretmeni Erol Yılmaz aracılığı ile aktararak hatıra fotoğraf çektirdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öykam'da Bahar Bereketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement