Osmangazi'de Okullar Hayat Oluyor - Son Dakika
Yerel

Osmangazi'de Okullar Hayat Oluyor

Osmangazi\'de Okullar Hayat Oluyor

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde "Okullar Hayat Olsun" projesine start verildi.

10.04.2012 18:24

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde "Okullar Hayat Olsun" projesine start verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin imzaladığı protokolle başlayan "Okullar Hayat Olsun" projesi Osmangazi'de de hayata geçiriliyor. Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve BESOB arasında "Okullar Hayat Olsun" projesiyle ilgili protokol imzalandı.

Protokol töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak ilçedeki okulların hepsine hizmet götürdüklerinin altını çizdi. 25'ten fazla okulun bahçe düzenlemesi, bahçe duvarı ve onarımlarının yapıldığını vurgulayan Başkan Dündar, "Yeni bir proje daha başlatıyoruz. 50 ana sınıfına oyun grupları konulacak. Yoğunluğu yüksek okullardan başlayarak bunları gerçekleştireceğiz" dedi.

Dündar, "Okullarımız taleplerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmangazi Kaymakamlığı aracılığı ile iletirlerse, daha düzenli bir şekilde bu işler yürür" dedi.

Osmangazi Kaymakamı Osman Taştan da Başkan Dündar'a eğitim kurumlarına verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Okulların proje ile mahallelinin kullanımına açılacağını belirten Taştan,

destek veren tüm kurumların katkısı ile okulların mahallelerin kalbi haline geleceğini kaydetti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmangazi'de Okullar Hayat Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement