Osmaneli Çok Programlı Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Çok Programlı Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı

Osmaneli Çok Programlı Lisesi\'nden Kutlu Doğum Programı

BİLECİK (İHA) – Bilecik’in Osmaneli ilçesi Çok Programlı Lisesi, İmam Hatip Bölümü öğrencileri tarafından Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi.

30.04.2014 18:39

BİLECİK (İHA) – Bilecik'in Osmaneli ilçesi Çok Programlı Lisesi, İmam Hatip Bölümü öğrencileri tarafından Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi.

Osmaneli Çok Programlı Lisesi öğrencileri tarafından okulun spor salonunda gerçekleştirilen programa İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Okul Müdürü Halil Kiraz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kuran'ı Kerim tilaveti ile devam etti. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Müftüsü Bostancı, bazı kesimlerin ahiret gününe inanmamalarını eleştirerek ve Peygamber Efendimizin (SAV) hayatından örnekler vererek, "Sevgili Peygamberimizi anmaya değil, anlamaya ihtiyacımız var. Peygamberimizin Allah'tan getirdiği mesajları anlamak ve toplumumuza sevgi etrafında aktarmak amacıyla, heyecanla O'nun dünyaya gelişini Kutlu Doğum Haftası adıyla hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Bu haftada toplumsal beraberlik mesajları sunacak ve O'na duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere aktaracağız."

Konuşmanın ardından, program öğrencilerin okuduğu şiirler ve hadislerle devam etti. Program sonunda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Etkinlik sonrası Okul Müdürü Kiraz, programda emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve programa katılanlara teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Çok Programlı Lisesi'nden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement