Osmancık Karadenizliler Derneğinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Osmancık Karadenizliler Derneğinin Açılışı Yapıldı

Osmancık Karadenizliler Derneğinin Açılışı Yapıldı

Çorum'un Osmancık ilçesinde kısa bir süre önce ilçede yaşayan Karadenizliler tarafından kurulan Osmancık Karadenizliler Derneğinin açılışı yapıldı.

15.06.2012 19:05

Çorum'un Osmancık ilçesinde kısa bir süre önce ilçede yaşayan Karadenizliler tarafından kurulan Osmancık Karadenizliler Derneğinin açılışı yapıldı. Açılışa Trabzonsporlu eski milli futbolcu ve teknik direktör Hami Mandıralı da katıldı.

Derneğin Sadri Turan Caddesindeki hizmet binasının açılışına Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Çorum İl Garnizon Komutanı Jandarma Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı,

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Osmancık İlçe Garnizon Komutanı Levent Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Zorlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, Hitit Üniversitesi Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhat Oğuzhan Kıvrak, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılan Trabzonsporlu eski milli futbolcu ve teknik direktör Hami Mandıralı'yı Trabzonspor Futbol Okulu öğrencileri tezahüratlarla karşıladı. Osmancık'ta olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren milli futbolcu, kendisine tezahürat eden çocuklara hedeflerinin peşinden gitmeleri tavsiyesinde bulundu.

Açılışta Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük birer konuşma yaptı. İlçede yeni derneklerin kurulduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Bekir Yazıcı,"Böyle güzel açılışların yapıldığı bir ilçede yönetici olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizler talep ettikçe bizler güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Siz ne talep ederseniz biz zaten onu yapmak durumundayız. Karadenizliler Derneğinin hem sportif hem de kültürel alanda yapacağı hizmetleri açılışından analiz edebiliyoruz. Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur derler, bu organizasyon bunu gösteriyor" dedi.

^ Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük ise Karadenizlilerin ülkenin her yerinde yaşadıkları şehirlere değer kattığını söyledi. Karadeniz insanının üreten, çalışkan insanlar olduğunu ifade eden Kaymakam Küçük, "Karadenizliler Derneğinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çünkü dernekler bazı kitleleri kendi bünyelerinde barındırmakla birlikte bazı kesimleri de zaman zaman dışlayabiliyorlar. Ancak biz biliyoruz ki Karadenizlilerin böyle bir özelliği yoktur. Bu dernek aynı zamanda hem Osmancık'a hem de ülkeye hizmet edecek bir birimdir. İlçemiz için güzel hizmetler yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından derneğin açılış kurdelesi kesilerek davetlilere ikramlarda bulunuldu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Karadenizliler Derneğinin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement