Osmancık Heyeti'nden AK Parti Çorum İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Osmancık Heyeti'nden AK Parti Çorum İl Başkanlığına Ziyaret

Osmancık Heyeti\'nden AK Parti Çorum İl Başkanlığına Ziyaret

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

10.05.2012 18:32

Çorum Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ve AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya AK Parti Çorum İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette belediye başkanı Yazıcı ve ilçe başkanı Kaya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'a görevinde başarılar dilediler.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Osmancık'ı önemsediklerini belirterek, gerek parti çalışmaları gerekse diğer sosyal ve kültürel etkinliklerde ilçe teşkilatının en iyi çalışmayı yapmak için gayret gösterdiğini söyledi.

El ele vererek Çorum'a güzel işler yapacaklarını dile getiren Ceylan, "Belediye Başkanımız Bekir Yazıcı beyde yaptığı çalışmalarla Osmancık ilçemizin çehresini değiştirdi. Yapılan tüm başarılı çalışmaların altında teşkilat ve belediyenin uyumlu çalışması yapıyor. Belediyemiz ve teşkilatımız uyumlu çalıştığında güzel çalışmalara imza atıyorlar" dedi.

Ziyarette Ziraat Odası Başkanı Zerat Zeytinli'nin yanı sıra il genel ve belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmancık Heyeti'nden AK Parti Çorum İl Başkanlığına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement