Orgiad Başkanı Kaymaz, "İlimiz 2010 Yılından İtibaren Başlattığı Kalkınma Sürecini Bugün Hızla... - Son Dakika
Yerel

Orgiad Başkanı Kaymaz, "İlimiz 2010 Yılından İtibaren Başlattığı Kalkınma Sürecini Bugün Hızla...

Orgiad Başkanı Kaymaz, "İlimiz 2010 Yılından İtibaren Başlattığı Kalkınma Sürecini Bugün Hızla...

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz, Ordu'nun 2010 yılından itibaren başlattığı kalkınma sürecini bugün hızla sürdürmeye devam ettiğini ifade etti.

17.07.2014 15:07

Ordu Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ayhan Kaymaz, Ordu'nun 2010 yılından itibaren başlattığı kalkınma sürecini bugün hızla sürdürmeye devam ettiğini ifade etti.

Kaymaz, yaptığı yazılı açıklamada, havaalanı, çevre yolu, Karadeniz- Akdeniz yolu, botanik bahçesi, Çambaşı Kayak Pisti projelerinin yanı sıra otel ve turizm yatırımlarının hayata geçmesiyle Ordu'nun farklı bir çehreye sahip olacağını belirtti.

Gerçekleştirilen yatırımlarla Ordu'nun her geçen yıl açığını kapatacağını vurgulayan Kaymaz, şunları kaydetti:

"Ordu'nun sahip olduğu potansiyelleri akılcı bir stratejik planlama ile değerlendirmeye ve Ordu'yu hak ettiği en üst noktaya taşımaya hiç durmadan devam etmeliyiz. Ama unutulmamalıdır ki, Ordu için her alanda, her sektörde gerçekleştirmemiz gereken daha çok projeler vardır. Sadece kamu yatırımları yetmez. Sadece hizmet sektörleri üzerinden işsizliği azaltmak ta yetmez. Özellikle işsiz gençlerimize istihdam sağlayacak, ilimiz ekonomisine canlılık getirecek olan, bacası tüten ve üretim yapan birkaç büyük fabrikayı mutlaka Ordu'ya kazandırmalıyız. Ordu ekonomisini sadece fındığa bağımlı olmaktan kurtarıp farklı diğer sektörlere de ağırlık vermeliyiz. Ordu'nun en büyük kazancı olan mavi ve yeşili en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sadece yeşil renge değil deniz mavisine de yatırımlar yapmalıyız." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Orgiad Başkanı Kaymaz, 'İlimiz 2010 Yılından İtibaren Başlattığı Kalkınma Sürecini Bugün Hızla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement