Ordu Valisi Çiftçi'den Kumru'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ordu Valisi Çiftçi'den Kumru'ya Ziyaret

Ordu Valisi Çiftçi\'den Kumru\'ya Ziyaret

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kumru ilçesini ziyaret ederek çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

25.12.2013 15:49  Güncelleme: 15:48

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Kumru ilçesini ziyaret ederek çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

İlk olarak kaymakamlığı ziyaret eden Vali Kenan Çiftçi, Kaymakam Ahmet Özkan'dan, Belediye Başkanı Ticabi Civelek, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstteğmen Doğan Bozkurt ve Emniyet Amir Vekili Komiser İzzet Güldü'nün katıldığı bir toplantıyla ilçe hakkında bir brifing aldı. Daha sonra ilçe daire amirleriyle bir araya gelen Vali Çiftçi, onlarla bir süre sohbet ettikten sonra Belediye Başkanlığı'na geçti. Belediyede Başkan Ticabi Civelek ile görüşen Vali Çiftçi, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyarete daire amirlerinin yanında AK Parti İlçe Başkanı Murat Yaylak da eşlik etti.

Vali Kenan Çiftçi, belediye ziyaretinden sonra Kumru Anadolu Lisesi'ne geçerek burada ilçe merkezinde görev yapan öğretmenlerle bir toplantı yaptı. Vali Kenan Çiftçi, Kumru ilçesindeki okullarda yapılan başarılı çalışmaları takip ettiğini belirterek, "Burada çok hoşumuza giden projeler oldu. Hem YİBO'da oldu hem diğer okullarda uyguladığınız, en son Boeing okulunda uyguladığınız, süslemeleri ve orada yapmış olduğunuz tablolara varıncaya kadar, inanın hepsi keyifliydi. Ben hepsini gezme fırsatım olmadı ama çok güzeldi. Netice itibariyle bunu niye yapıyoruz arkadaşlar? Bizim geleceğimiz bu gençler. Bu gençleri biz iyi şekilde eğitirsek, gelecekte de, önümüzdeki yüzyıl içerisinde devasa bir proje olmuş olur ve dünyanın sayılı ülkeleri içerisine girmiş oluruz. Bunu nasıl yapacağız? Eğitimle ve sizlerle başaracağız. Bu işlerin başarıya ulaşmasının tek çaresi var, o da eğitim. Tek yolu var eğitim. Sizlerle beraber bunu yapacağız. Bilemezsiniz, dünyada bile bir tane adam çıkıyor, Bill Gates çıkıyor, Steve Jobs çıkıyor. Bunun ülkenin hangi ilçesinden, hangi dilinden, hangi dağından, hangi köyünden çıkacağınızı bilemezsiniz. Belki Kumru'dan çıkacaktır. Bu zeki çocuk belki Kumru'dan çıkar. Ülkeyi alıp bir yerden bir yere götürecektir. Bu yüzden bizim bu çocukları, mevcut bulunduğumuz pozisyondan en iyi şekilde eğitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Vali Çiftçi, öğretmenlerle yaptığı toplantıdan sonra Erçallar Fındık Fabrikası'nı gezdi. İş adamı İsmet Erçal'dan fabrika hakkında bilgi alan Vali Çiftçi, daha sonra Kumru'dan ayrıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ordu Valisi Çiftçi'den Kumru'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement