Omü Vakfı Koleji'nden Türkiye'de Bir İlk - Son Dakika
Yerel

Omü Vakfı Koleji'nden Türkiye'de Bir İlk

Omü Vakfı Koleji\'nden Türkiye\'de Bir İlk

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji 5, 6 ve 7.sınıflar arasında Türkiye’de ilk defa “Tag Rugby Turnuvası” düzenledi.

09.11.2015 16:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Koleji 5, 6 ve 7.sınıflar arasında Türkiye'de ilk defa "Tag Rugby Turnuvası" düzenledi.

OMÜ Spor Tesisleri'nde öğrenciler arasında gerçekleştirilen Tag Rugby Turnuvası büyük ilgi gördü. OMÜ Vakfı'Ragby sporunun tanıtımı için düzenlediği organizasyona Rugby Milli Takım Antrenörü Engin Yüksel ve Ragby milli takım sporcuları da katıldı.

KURT: "BU TARZ SPORLAR ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR"

OMÜ Vakfı Koleji olarak Türkiye'de ilk defa böyle bir organizasyonu gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyleyen OMÜ Vakfı Koleji Müdürü Mustafa Kurt, "Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Türkiye'de ilk olan pickleball ile başladığımız faaliyetlerimize tag rugby ile devam ediyoruz. Sporun şekillenmesi farklı kesimlere hitap etmesi ve farkındalıkların oluşturulması amacıyla bu tür sportif organizasyonlar öğrencilerimize önemli katkılar sağlamaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin göstermiş olduğu performansları, rugby sporuna olan ilgileri ve mutlu olmaları ne kadar iyi şeyler yaptığımızın örneğidir. Organizasyona destek veren Rugby Milli Takım Antrenörü Engin Yüksel'e, yardımcısı Erkan Göral'a, Okul Spor Direktörü Birol Genç'e, öğretmenlerime ve müsabakalarda görev alan tüm 5,6 ve 7.sınıf öğrencilerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YÜKSEL: "RAGBY SPORUNA İLK ADIM ATILIYOR"

Türkiye'de ilk defa 5, 6, 7 yaş grupları içinde turnuva düzenlenip rugby sporuna ilk adımın atıldığını söyleyen Rugby Milli Takım Antrenörü Engin Yüksel, "Bu güzel organizasyondan dolayı okul yönetimine, spor direktörüne ve öğretmenlere teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü Vakfı Koleji'nden Türkiye'de Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement