Omü Kurumsal İletişim'e Yeni Görevlendirme - Son Dakika
Yerel

Omü Kurumsal İletişim'e Yeni Görevlendirme

Omü Kurumsal İletişim\'e Yeni Görevlendirme

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’ne Mürsel Kan getirildi.

12.01.2015 14:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'ne Mürsel Kan getirildi.

Bir süre önce Star TV'den ayrılan Mürsel Kan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak görevlendirildi.

Eylül ayında, 16 yıldır çalıştığı Doğuş Yayın Grubu'ndan ayrılarak Samsun'a yerleşen Mürsel Kan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba TBMYO'na Öğretim Görevlisi olarak atanmıştı. Yeni oluşturulan Kurumsal İletişim'e Koordinatör olarak görevlendirilen Kan, OMÜ'nün basınla ilişkileri ve 40. kuruluş yılı etkinliklerinde de aktif olarak görev alacak.

Mürsel Kan, ülkenin en büyük ve köklü üniversitelerinden biri olan OMÜ'ye katılmadan önce Star TV'nin basınla ilişkilerini yürütüyordu. Marmara Ünv. İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü mezunu olan Kan, 1993 yılında Ahmet Özal'ın sahibi olduğu Kanal 6'da mesleğe adım attı. 1994-1998 yılları arasında Kanal D Basın-Enformasyon bölümünde çalıştı. Askerlik dönüşü Kasım 1998 tarihinde NTV'de göreve başladı. NTV, CNBC-e, NTV Spor, ntvmsnbc, e2, NTV Yayınları, Kral TV ve son olarak gruba katılan Star TV başta olmak DYG markalarının basınla ilişkilerini yıllarca ekibiyle birlikte yürüttü. 16 yıl süren Doğuş Yayın Grubu'ndaki çalışma hayatını Eylül 2014'te noktalayarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde akademisyenliği seçti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omü Kurumsal İletişim'e Yeni Görevlendirme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement