Oltu Kent Konseyi Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Oltu Kent Konseyi Gençlerle Buluştu

Oltu Kent Konseyi Gençlerle Buluştu

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir tarafından hayata geçirilen Oltu Kent Konseyi bu kez gençlerle bir araya geldi.

27.04.2014 10:08

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir tarafından hayata geçirilen Oltu Kent Konseyi bu kez gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri Tahsin Demir, Ömer Soylu ve Ahmet Zengin'in yanı sıra belediye meclisi üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve Oltulu gençler katıldı.

Efkan Ala Kültür Evi'ndeki toplantıya yoğun bir katılım yaşanırken Ak Parti Oltu Gençlik Kolları Başkanı Emrah Ceylan bu toplantıların bundan sonra da belirli aralıklarla düzenleneceğini söyledi.

Ceylan konuşmasında Oltulu gençlerin Oltu'nun geleceğini tayin etmede etkin bir rol üstlenmeleri gerektiğini belirterek, "Gençlerimiz için neler yapabiliriz, Oltu'nun gençlere yönelik yapılabilecek projelerini ele alacağız" derken toplantıya iştirak edenlere teşekkür etti.

Ardından toplantının amacı hakkında bir değerlendirmede bulunan Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ise, "Gelecekte Oltu'yu emanet edeceğimiz siz gençlere yönelik bir dizi proje ve çalışmalarımız olacak. İstiyoruz ki, sizlerde bu süreçte bizlere destek olun. Bizimle birlikte proje üretin ve Oltu'nun kalkınmasında hep birlikte pay sahibi olalım" dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Oltu'nun yepyeni ve farklı bir döneme girdiğini aktaran Başkan Fuat Demir, "Kentimiz evimiz, birlikte yönetiriz, anlayışıyla yeni bir dönem başlattık. Bu toplantıyı, bir ilk olması ve sizlerle ilk kez böyle bir faaliyet kapsamında bir araya gelmemiz nedeniyle çok önemsiyoruz." diye konuştu.

DEMİR: BU İLK BULUŞMAMIZ

Oltu'daki gençlerle bu ilk buluşmaları olduğunu hatırlatan Başkan Demir, "Siz gençlerin talepleri bizler için çok önemli. Sizlere değer veriyoruz. Çünkü sizler bizim, bu ilçenin geleceğisiniz. Bu bilinçle sizlerinde Oltu'nun geleceğinin belirlenmesinde söz sahibi olmanız gerektiğini düşünüyoruz. Bizleri kırmayıp bu toplantımıza iştirak ettiniz. Umarım, toplantı sonunda sizlerde, bizlerde büyük fayda elde ederek buradan ayrılırız" dedi.

AK Parti'nin gençlere verdiği önemin seçilme yaşını 30'dan 25'e düşürerek gösterdiğine vurgu yapan Fuat Demir, "Keşke bugün yaptığımız bu toplantıyı daha önceki yıllarda yapabilseydik. Belki bu yönde düşünenleriniz de olabilir. Evet, belki şimdiye çok daha fazla yol kat edebilir, ilçemize çok daha farklı kazanımlar sağlanabilirdi. Ancak, şimdi de bir Bakanımız var ve bizler bu tarihi şansı bir fırsata dönüştürmenin planını yapmak, sizleri de bu plana ortak etmek istiyoruz. Bu çorbada hepimizin tuzu olsun istiyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Fuat Demir, ilçe dışında yüksek öğrenim gören birçok öğrenci olduğunu belirterek "Bu gençlerimizin bir envanterini çıkararak onlara sahip olmalıyız. Oltu ile bağlarını daha da kuvvetlendirmeliyiz. Hatta bu gençlerimize burslar vermek suretiyle öğrenim hayatlarına destek olacağız." dedi.

Daha sonra toplantıya katılan gençler sırasıyla söz alarak Oltu ile ilgili düşünce ve projelerini aktardılar. Yaklaşık iki saat süren toplantıdan hem organizasyonu üstlenenler hem de gençlerin bir hayli memnun ayrıldıkları görüldü. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu Kent Konseyi Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement