Oltu Fem Dershanesinden Müthiş Prova - Son Dakika
Yerel

Oltu Fem Dershanesinden Müthiş Prova

Oltu Fem Dershanesinden Müthiş Prova

23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS) için öğrenciler prova yaptı.

02.03.2014 08:58

23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS) için öğrenciler prova yaptı.

1 Mart 2014 cumartesi günü Güven-der tarafından tüm Türkiye genelinde yapılan YGS deneme sınavına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen YGS Deneme Sınavı'na Narman, Şenkaya ve Olur ilçelerinden de yoğun bir katılım yaşanırken deneme sınavı gerçeğini aratmadı.

23 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan YGS sınavı öncesi öğrencilere müthiş bir prova imkanının sunulduğunu dile getiren Oltu Fem Dershanesi Müdürü Ömer Fethullah Ünür, 505 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen YGS deneme sınavı öncesi kimlik giriş kartı kontrolü yapıldığını ve giriş kartı olmayanların sınava alınmadığını belirtti.

Oltu Fem Dershanesi Müdürü Ömer Fethullah Ünür, yıllardır yapılan Türkiye geneli Güven-der sınavının bu yıl alışılagelenin dışında bir sınav olduğunu belirterek, "Öğrencilere gerçek sınav heyecanını yaşatma ve gerçeğe yakın bir prova olması için üniversitede kimlik kontrolü de yaparak farklılığımızı göstermiş olduk." dedi.

"Genelde bu deneme sınavlarına yıllardır kendi öğrencimizin dışında çok öğrenci katılmazdı." diyen Oltu Fem Dershanesi Müdürü Ünür, "Fakat bu sene kendi öğrencimizin dışında 111 öğrenci daha katıldı bu sınava. Bu bizleri çok sevindirdi. Öğrencilerin fazlalığı Güven-der sınavının kalitesi ve gerçek sınava yakın provalar olması bunda etkili olmuştur. Yine bu deneme sınavına giren öğrenciler, 20 günlük zaman zarfında eksiklerini ve açıklarını belirleyip o konular üzerinde ağırlık vermeliler." şeklinde öğrencilere uyarılarda bulundu.

Bu arada öğrencilere sessiz ve güvenli bir sınav ortamı hazırlayan İlçe Emniyet Müdürlüğüne, üniversite idarecilerine ve özel güvenliğe teşekkür eden Oltu Fem Dershanesi Müdürü Ömer Fethullah Ünür, 20 gün sonra yapılacak olan YGS sınavına gerecek olan öğrencilere de başarılar diledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oltu Fem Dershanesinden Müthiş Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement