Okuma Bayramı ve Anneler Günü - Son Dakika
Yerel

Okuma Bayramı ve Anneler Günü

Okuma Bayramı ve Anneler Günü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin "Okuma Bayramı ve Anneler Günü" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

14.05.2014 13:19

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin "Okuma Bayramı ve Anneler Günü" etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Düğün Salonundaki Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı. Sınıf Öğretmenleri Serpil Kelek, Mehmet Kaya, Yusuf Kelek ve Adem Bozkurt nezaretinde öğrenciler "Okuma Bayramı ve Anneler Günü" etkinliklerinde hünerlerini sergilediler.

Miniklerin, Ah Dede, Vah Dede, Şirinler, Fil Diyeti gösterileri ve skeçleri büyük beğeni topladı. "Anneler Günü" oratoryosu ise ilgiyle izlendi. Programda Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin katkılarıyla minik öğrencilerin de rol aldığı anne olmanın güçlüklerini anlatan kısa metrajlı film izleyenlerden bol alkış aldı.

Program sonunda birinci sınıf öğrencilerine okuma belgeleri konfetiler eşliğinde Kaymakam Fethi Savran, Garnizon Komutanı Jan.Kd.Bçvş. Oğuz Uçak, Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci tarafından verildi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okuma Bayramı ve Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement