Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası

Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası

Türkiye Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destek verdiği “Okullararası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları” tamamlandı.

10.06.2014 09:53

Türkiye Okul Sporları Federasyonu faaliyet programında yer alan, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün destek verdiği "Okullararası Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası Kürek Yarışları" tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi Kürek Tesisleri, Seyhan Baraj Gölü Parkuru'nda yapılan yarışmalara Adana, Sakarya, İstanbul ve Bursa'dan 22 okuldan 26 sporcu katıldı.

Yıldız kız erkek ve genç kız, erkek kategorilerinde, 1x ve 2x kategorilerinde yapılan yarışmalarda yıldızlarda bin metre, gençlerde ise 2 bin metre, yıldız kız ve erkeklerde ise 2000 - 2003 ile gençlerde 1996- 1999 doğumlu sporcular yarıştı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular "Yıldız Kızlar" kategorisinde, bin metre tek çifte Didem Sümer birinci, bin metre iki çifte Nigar Demiroğlu ve Didem Sümer birinci oldu. "Yıldız Erkekler" kategorisinde ise bin metre tek çifte Yunus Emre Bulut birinci, bin metre iki çifte Yusuf Berkay Yorulmaz ve Yunus Emre Bulut birinci oldu.

"Yıldız Kızlar" kategorisinde Adana Kazım Karabekir Ortaokulu birinci, "Yıldız Erkekler" kategorisinde Adana Buhara Ortaokulu birinci ve "Genç Erkekler" kategorisinde Sakarya Tansu Çiller Ticaret Meslek lisesi birinci oldu.

Dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Fazlı Bayram Hadi, şube müdürlerinden Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Okul Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı Uzman Sadık Öztürk, Adana Kürek Federasyonu İl Temsilcisi Harun Tosun, Türkiye Olimpiyata Hazırlık Merkezi (TOHM) Antrenörü Marko Veslinoviç ve Sakarya Kürek İl Temsilcisi Süheyl Yılmaz tarafından verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okullararası Yıldız ve Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement