Okul Başkanı Seçimi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Okul Başkanı Seçimi Yapıldı

Okul Başkanı Seçimi Yapıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Ticaret Lisesi'nde öğrenci meclisi başkanlığı seçimi yapıldı.

23.10.2013 15:30  Güncelleme: 15:32

Çanakkale'nin Biga ilçesindeki Hamdibey Ticaret Meslek Lisesi Anadolu Ticaret Lisesinde öğrenci meclisi başkanlığı seçimi yapıldı.

Adaylar kendilerine tanınan süre içerisinde afişlerle, sınıflarda yaptıkları tanıtım faaliyetleri ile propaganda çalışmalarını tamamladılar. Türk Edebiyatı Öğretmeni Ali Canpolat ve Matematik Öğretmeni Volkan Şahin gözetiminde yapılan seçim süreci sorunsuz olarak tamamlandı. Okul müdürü Tahsin Ergün, 445 öğrencinin 5 aday arasından meclis başkanını belirlemek amacıyla oy kullandığını söyledi. Ergün, demokrasi eğitimi kapsamında yapılan seçimle öğrencilere seçme ve seçilme ile oy kullanma etkinliklerinin öğretilmesinin amaçlandığını belirterek, "Geniş anlamda ise demokratik haklarını kullanmayı, iyi vatandaş olma özelliklerini kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.Adaylar kendilerine tanınan sürede afişler yardımıyla tanıtım faaliyetleri ve propaganda çalışması yaptığını anlatan Ergün, çekişmeli ve heyecanlı geçen seçimde adaylardan Melih Karaca'nın 173 oyla meclis başkanlığına seçildiğini kaydetti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okul Başkanı Seçimi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement