Okul Arsası Bağışçıları Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Okul Arsası Bağışçıları Ödüllendirildi

Okul Arsası Bağışçıları Ödüllendirildi

Yeni Mahalle'de yapımı devam eden ilkokulun arsasını bağışlayan hayırseverler için ödül töreni düzenlendi.

11.06.2013 19:24

Yeni Mahalle Atakent bölgesinde yapımı devam eden ilkokulun arsasını bağışlayan 106 hayırsever için ödül töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde yapılan törene Vali Hüseyin Aksoy, Atakum Kaymakamı Salim Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, hayırseverler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aksoy, burada yaptığı konuşmada, eğitimin asla ihmal edilemeyecek bir alan olduğunu belirtti.

Gençlerin eğitiminin yöneticilerin öncelikli görevleri arasında yer aldığını ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

"Herkesin kendi imkanları ölçüsünde eğitime vereceği katkıyı ortaya koyması bir vatandaşlık görevi olarak ifade edilebilir. Samsun'da eğitimi daha ileri noktalara taşımak adına yürütülen çalışmalar var. Milli Eğitim Bakanlığımızın ödenekleri, il özel idaremizin eğitime aktardığı kaynaklar ve hayırseverlerin yardımları Samsun'da eğitim alanında çok önemli mesafeler almamıza fırsat yaratıyor. Önceki yıllarda yapımına başlanan ve 2013 yatırım ptogramlarında yer alan okul yatırımlarına baktığımızda 850 dersliğin yatırımı devam ediyor. Bu, Samsun geneline yapılan önemli bir yatırımdır."

Konuşmanın ardından arsa bağışı için çalışan kamu görevlilerine ve sivil toplum örgütlerine teşekkür belgeleri verildi. Hayırseverler tarafından bağışlanan arsaların tapuları Kaymakam Demir tarafından Vali Aksoy'a takdim edildi. Tören hayırseverlere takdir belgesi verilmesinin ardından sona erdi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Arsası Bağışçıları Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement