Okü'de "Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Okü'de "Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon" Etkinliği

Okü\'de "Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon" Etkinliği

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), "OKÜ'ye Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon" etkinliği düzenledi.

09.10.2013 11:57

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), "OKÜ'ye Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon" etkinliği düzenledi.

OKÜ Amfisinde düzenlenen etkinlikte konuşan Rektör Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, "Dileğimiz, burada geçireceğiniz süre içerisinde sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir dönem geçirmeniz. Bizlerin tüm isteği buradan mezun olurken hem kendi alanınızda iyi yetişmiş aranan bireyler olmanız, hem de sosyal, kültürel ve sportif yönlerden sizlerin aramızdan ayrılmanızdır. Bunun için akademik ve idari personelimiz tüm gayreti ile çalışıyor. Bunun izlerini önümüzdeki günlerde daha iyi göreceksiniz" dedi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi olarak en iyiyi yapma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Büyükalaca, "Sizlere akademik yönden en iyiyi vermeye laboratuvarlarımızla, uygulamalarımızla, teorik derslerimizle sizleri iyi yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Bizim bu gayretimizin karşılığı sizlerde yankı bulmalıdır. Bizler ne kadar iyi ders anlatırsak anlatalım, ne kadar laboratuvar uygulaması yaparsak yapalım, sizler öğrenmek istediğiniz kadarını öğrenirsiniz. Bunun için hedefiniz Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nden mezun olmak olmasın. Hedefiniz buradan mezun olduğunuzda aranan, iyi yetişmiş, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendisine güvenen, ben buradayım ben bu işi yapabilirim diyen birisi olmanızdır. Buna göre bugünden çalışmaya başlamanız gerekmektedir. Yüksek not almak, sınıfı geçmek için çalışırsanız, hedefinizi eksik koymuş olursunuz. Hedefinizi tam koyun. Hedefiniz buradan mezun olduğunuz günkü durumunuzu göze alarak belirleyin. Mezun olduğunuzda diğerlerinden üstün olmalısınız ki aranan eleman olasınız. Bunun için biz Üniversitemizde derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif yönden de iyi yetişmeniz için gayret içerisindeyiz ve tüm imkanları size sunuyoruz. Bunları kullanın. Kendi ilgi alanlarınıza uygun olan kulüplere üye olun; mevcut durumunuzla ilgili kulüp yoksa sizler kulüp kurun. Projeler oluşturun. Bizler sizlere destek olmaya gayret edelim. Sadece okula gelip, derslere girmeyle Üniversiteyi kavramış olamazsınız. Üniversiteden de beklediğiniz faydayı sağlamış olamazsınız. Kendinizi sosyal, kültürel ve sportif yönden de geliştirin" şeklinde konuştu.

Rektör Büyükalaca'nın konuşmasının ardından Karacaoğlan Yerleşkesi'ni tanıyalım adıyla hazırlanan tanıtım filmi izlendi. "OKÜ'ye Hoş geldin Tanışma ve Oryantasyon Programı" sonunda, Adana Büyükşehir Belediyesi Bando ekibi sahne aldı. Müzikler eşliğinde eğlenen öğrencilere program sonunda OKÜ Amfisi önünde pilav ve tatlı ikram edildi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Okü'de 'Hoş Geldin Tanışma ve Oryantasyon' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement