Öğretmenlerden Veli Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlerden Veli Ziyareti

Öğretmenlerden Veli Ziyareti

Kütahya'nın Hisarcık Kutluhallar İlkokulu'nun idareci ve öğretmenleri, veli ziyaretinde bulundu.

22.05.2013 12:32

Kütahya'nın Hisarcık Kutluhallar İlkokulu'nun idareci ve öğretmenleri, veli ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Coşar, Müdür Yardımcısı Yakup Sevinç, Matematik Öğretmeni Serpil Çakmak, İngilizce Öğretmeni Sevil Gökçe, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hüseyin Atak, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ziya Kahraman'ın katılımlarıyla köy kahvehanesinde velilerle bir araya geldiler.

Köylere veli ziyareti yapma amaçlarının, öğrencilerin yaşadıkları ortamı görmek veli öğretmen işbirliğini artırmak ve çeşitli sebeplerden dolayı okula gelemeyen velilere ulaşmak olduğunu belirten Okul Müdürü Mehmet Coşar, "Özellikle 8. sınıfta okuyan öğrencilerimizin SBS'de başarılı olması için bu tür toplantıları iki yıldan beri yapmaktayız. Asıl hedef kitlemiz annelerdir. Çünkü anneler çocuklarıyla birlikte evde fazla zaman geçirdiklerinden çocuklarının ders çalışma ortamlarının hazırlanmasında ve onlara rehberlik etmede annelere büyük görev düşmektedir" diye konuştu.

Öğretmenlerin kendilerini ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, köy ziyaretlerinin çocuğun başarı ve davranışında olumlu yansımalar yaptığını böyle bir etkinlikle çocukların sahiplenmesi açısından önemli olduğunu belirttiler. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlerden Veli Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement