Öğretmenin Çağrısıyla Öğrencilere Yardım Geldi - Son Dakika
Yerel

Öğretmenin Çağrısıyla Öğrencilere Yardım Geldi

Öğretmenin Çağrısıyla Öğrencilere Yardım Geldi

Van'ın Erciş ilçesinde öğretmenlik yapan Bünyamin Kılıç, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yardım çağrısıyla öğrencilerine yardım gelmesini sağladı Erciş Şeker Fabrikası Ortaokulunda öğretmenlik yapan Kılıç'ın çağrısına cevap veren, Her İnsan Bir Kitap Derneği, okula fotokopi makinesi, su sebili, giyim, ayakkabı, test kitapları ve kırtasiye malzemeleri gönderdi.

15.02.2014 16:50

Van'ın Erciş ilçesinde öğretmenlik yapan Bünyamin Kılıç, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı yardım çağrısıyla öğrencilerine yardım gelmesini sağladı.

İlçe merkezinde bulunan Erciş Şeker Fabrikası Ortaokulunda görev yapan Kılıç, okuldaki maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu.

Sosyal medyada kısa sürede yayılan çağrıyı dikkate alan Her İnsan Bir Kitap Derneği, okula yardım yapmaya karar vererek, fotokopi makinesi, su sebili, giyim, ayakkabı, test kitapları ve kırtasiye malzemeleri gönderdi. Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İşleyen, Her İnsan Bir Kitap Derneği Başkanı İbrahim Topuz da okulda öğrencilerle bir araya gelerek gönderilen yardımları dağıttı.

Gönderdikleri yardımdan dolayı dernek başkanı Topuz'a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İşleyen, öğrencilerin yapılan yardımların karşılığını çok çalışıp başarılı olarak verebileceğini belirtti.

Derneklerinin yaşam standardı yüksek olan öğrencilerin yanında olarak eğitimlerine katkı sağlamayı amaçladığını dile getiren dernek başkanı Topu ise, öğrencilerin gelecekte ülkeye faydalı bireyler olarak yetişmelerini diledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğretmenin Çağrısıyla Öğrencilere Yardım Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement