Öğretmen Liselerinin Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Öğretmen Liselerinin Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Öğretmen Liselerinin Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Öğretmen liselerinin kuruluş yıldönümü kutlandı.

18.03.2013 16:02

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde Öğretmen liselerinin kuruluş yıldönümü kutlandı.

Yıldızeli Pamukpınar Anadolu Öğretmen Lisesi kuruluş yıl dönümlerini bir etkilikle kutladı. Öğrenciler şiir okudu, tiyatro gösterisi sergiledi ve koro eşliğinde türkü söyledi.

Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Erdoğan Polat yaptı. Polat konuşmasında, öğretmenliğin önemine değindi ve eğitimin önemine değindi. Polat, öğretmenliğin ne kadar kutsal bir görev olduğu hakkında çeşitli örneklerle açıklamalarda bulundu. Polat'ın konuşmasını ardından öğrenciler eğitim ve öğretmenlikle ilgili şiirlerini seslendirdi. Daha sonra Öğretmen liselerinin ve Pamukınar Anadolu Öğretmen Lisesi'nin tarihçesini anlatan sine vizyon gösterisi sunuldu. Daha sonra Pamukpınar'da yetişen ünlü devlet adamları ve bürokratlar tanıtıldı.

Öğrencilerin hazırlamış olduğu televizyon programlarını anlatan ve üniversite sınavına harlık dönemini anlatan tiyatro oyununu oynadılar. Öğrenciler sergilemiş oldukları performans ile izleyicilerden tam not alırken, izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Tiyatro sonrasında öğrenciler müzik öğretmenliği eşliğinde koro halinde Aşık Veysel Şatıroğlu'nun türkülerini seslendirdiler. Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan teşekkür alan öğrencilere de kitap hediye etti.

Programa Kaymakam Hakan Yavuz Erdoğan, Eşi Cumhuriyet Başsavcısı Hatice Emel Erdoğan, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı Müdürü Dilfiruz Tanrıverdioğlu Çakar, Milli Eğitim Müdür Vekili Nihat Kartal, Şube Müdürü Mehmet Ali Uysal, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmen Liselerinin Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement