Öğrencilere ve Velilere Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilere ve Velilere Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Tanıtıldı

Öğrencilere ve Velilere Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Tanıtıldı

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde okul tanıtımları çerçevesinde Ortaokul son sınıf öğrencileri ve velileri Çok Programlı Anadolu Lisesinde iftar programında buluştu.

15.06.2016 11:23

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde okul tanıtımları çerçevesinde Ortaokul son sınıf öğrencileri ve velileri Çok Programlı Anadolu Lisesinde iftar programında buluştu.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ali Dinçay, Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammed Eşref Uzun, 8. sınıf öğrencileri, veliler ve öğretmenler katıldı.

Pazarlar Çok Programlı Anadolu lisesinin tanıtıldığı iftar programında konuşan Okul Müdür Ali Dinçay, "Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi İlçemizin en eski ve en köklü eğitim kurumlarından biridir. Tarihi misyonumuz var. Pazarlar'ın en gözde okuluyuz. Bünyesinde İmam-Hatip Lisesi bölümünün yanında çeşitli bölümlerin olduğu bu okulumuza sahip çıkalım. Sınıflarımızda 15 'er kişilik sınıf mevcuduyla, genç ve dinamik bir eğitim kadrosuyla verilen etkin bir öğretimin yanında 120 kişilik kız-erkek pansiyonuyla da oldukça sağlıklı bir ortamda barınma imkanları da vardır." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ise, "Çok Programlı Anadolu Lisesi yerleşke olarak birçok özel okullardan daha çok özelliklere sahip bir okulumuzdur. Okulumuz geçen yıl içerisinde güçlendirme yapılarak depreme dayanıklı hale gelmiştir. Okulumuzun kadrosu tamdır. Öğretmen arkadaşlarım öğrencilerin eğitimi için canla başla çalışıyorlar. Çocuğumuzun ortaöğretim kurumu tercihinde bu okulumuzu dikkate alalım. Eminim memnun kalacaksınız" dedi.

İftar programına katılanlara slayt eşliğinde okulun tanıtımı ve akabinde okul yerleşkesi gezildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilere ve Velilere Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement