Öğrencilerden Şölen Çikolata Fabrikasına Teknik Gezi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Şölen Çikolata Fabrikasına Teknik Gezi

Öğrencilerden Şölen Çikolata Fabrikasına Teknik Gezi

Gaziantep Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı, teorik olarak alınan 'Üretim Yönetimi Dersi'nin uygulamalı örneğini yerinde görmek amacıyla Şölen Çikolata Gıda San.ve Tic.A.Ş.'ye teknik gezi düzenledi.

14.05.2012 18:09

Gaziantep Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Programı, teorik olarak alınan 'Üretim Yönetimi Dersi'nin uygulamalı örneğini yerinde görmek amacıyla Şölen Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş.'ye teknik gezi düzenledi.

Şölen Çikolata A.Ş. Üretim Müdürü Özgür Yılmaz tarafından işletmenin üretim bölümünü öğrencilere gezdirilirken, Gaziantep Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü İşletme Yönetimi Öğr. Gör. Aykut Direzinci, bir çikolata üretebilmek için hammaddenin hangi işlemlerden geçerek çikolata haline geldiğini aşama aşama gösterildiğini söyledi. Şölen Çikolata A.Ş. Üretim Müdürü Özgür Yılmaz, işletmenin kuruluşundan bugüne gelene kadar geçirdiği değişim, teknik alt yapısı, üretim kapasitesi, üretim sistemi hakkında teknik konularda öğrencileri bilgilendirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Şölen Çikolata Fabrikasına Teknik Gezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement