Öğrencilerden Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Müzik Ziyafeti

Öğrencilerden Müzik Ziyafeti

Gaziantep genelindeki ilk ve orta dereceli okulların katıldığı müzik ve ses yarışması Ömer Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

23.01.2014 17:34

Gaziantep genelindeki ilk ve orta dereceli okulların katıldığı müzik ve ses yarışması Ömer Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Her yıl Valilik Kupası adı altında düzenlenen yarışmayı izleyenler doyasıya bir müzik ziyafeti yaşadı. Etkinliğe; Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mürsel Köse, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Zekiye Canan Erdem Aslan, Halil Eştürk, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Yarışmaya, ilçelerde yapılan grup elemelerinde dereceye giren okulların öğrencileri katıldı. Sahne sırasını bekleyen öğrencilerin heyecanları yüzlerine yansırken, salonda bulunan seyirciler sık sık alkışlayarak öğrencilere destek verdi. İlkokul, ortaokul ve liseli öğrenciler; solo, koro ve çalgı toplulukları gibi 10 kategoride birbirinden muhteşem eserler seslendirdi. Salonda bulunanlar çeşitli türlerde birçok eseri dinleyerek adeta mest oldu.

Küçük yaşlardaki yarışmacı öğrencilerin performansları seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödülleri Vali Yardımcısı Cemallettin Özdemir ile İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mürsel Köse tarafından takdim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement