Öğrenciler Oy Kullandı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Oy Kullandı

Öğrenciler Oy Kullandı

Batman merkez öğrenci meclisi divan seçimi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

19.11.2014 12:45

TBMM Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği, "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında, Batman merkez öğrenci meclisi divan seçimi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı.

Merkez İlçe Öğrenci Meclisi Divan Seçimine, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Şube Müdürü Mehmet Işık, Okul Müdürleri, Öğretmenler ile İl merkezi ve bağlı köy okullarının öğrenci temsilcileri katıldı.

Batman merkez öğrenci meclisi divan seçimi sonrasında; M.Garip İşcan, Pelin Yılmaz, Hatice Orak, Toprak Toptaş ve Ahmet Bartık adlı öğrenciler en çok oyu alarak, Batman merkez öğrenci meclisi divan üyeliğine seçildiler.

"Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında, Batman merkez ilçe ve Batman'a bağlı 5 ilçe meclisi divan üyeleri, il divan üyeliğine seçilmek için, 28 Kasımda il öğrenci seçimine katılacaklar. İl meclisine seçilecek öğrenciler ilimizi, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik ve çocuk bayramında, TBMM çocuk meclisinde ilimizi temsil edecekler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Öğrenciler Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement