Ödemiş'te Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödemiş\'te Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödemiş'in tek yerel marketler zinciri Karabıyık Market'in sosyal projelere destek kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödül töreni düzenledi.

24.04.2012 11:50

Ödemiş'in tek yerel marketler zinciri Karabıyık Market'in sosyal projelere destek kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği resim yarışmasında dereceye girenlere ödül töreni düzenledi.

Belediye Kültürevi'nde düzenlenen törene Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, Garnizon Komutanı Personel Albay Fuat Alakoç, Belediye başkanı Bekir Keskin, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Adalet Komisyonu Başkanı Şamil İnan, Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Müftü Mustafa Bilgiç, Kızılay Ödemiş şube başkanı Rıfat Boyacıoğlu, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan iş adamı Zekeriya Karabıyık şunları söyledi: "Geleneksel hale getirdiğimiz resim yarışmasında milli eğitim müdürümüz sayın Cevdet Ünlü, belediye başkanımız sayın Bekir Keskin'in de destekleri ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, çocuklarımızı sevindirmek amacıyla düzenlediğimiz resim yarışmasında öğrencilerimizin hazırladığı birbirinden güzel resimlerde ortak düşünce ile kardeşliğe önem verdikleri tuvallere yansımış. Jüri bile resimleri seçmekte zorlandı. Biz de bu anlamlı günde çocuklarımıza en güzel armağan olarak bisiklet vermeyi uygun bulduk."

Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu da, "Sayın Zekeriya Karabıyık, milli eğitim ve belediyemizin de katkıları ile bugün çocuklarımızı bir kez daha sevindirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından bundan 92 yıl önce Türkiye Büyük Millet meclisinde toplanan meclisimiz, 'Ya bağımsızlık, ya ölüm' diye yola çıktı. 100 yılı geçtiği halde çevremizdeki komşu ülkelerde hala bağımsızlığa geçme mücadelesi veriliyor. Atatürk'ün ileri görüşlülüğü bugün daha net ortaya çıkıyor.

Bu anlamlı haftada resim yarışması ile verilen katkı nedeniyle emeği geçenleri kutluyorum. Bütün öğrencilerimizi de kutluyorum. Benzeri projelerin de devamlarını bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere 1. kategoride birinciye 300 TL, ikinciye 250 TL ve üçüncüye de 200 TL Karabıyık yükleme kartı; 2. kategoride dereceye giren öğrencilere boya takımı; üçüncü, dördüncü ve beşinci kategoride dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü gelen öğrencilere de birer bisiklet, mansiyon alan 5 öğrenciye de Karabıyık 50 TL kart yükleme kartı hediyeleri ile madalya verildi.

(AG-ERG-

24.04.2012 11: 29: 36

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Resim Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement