Ödemiş'te, Nikah Şekeri Yapım Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te, Nikah Şekeri Yapım Kursu Açıldı

Ödemiş\'te, Nikah Şekeri Yapım Kursu Açıldı

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Ödemiş'te ilk kez özel günler için nikah şekeri yapım kursu açtı.

31.01.2014 12:30  Güncelleme: 12:29

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Ödemiş'te ilk kez özel günler için nikah şekeri yapım kursu açtı. Ödemişli bayanların talepleri doğrultusunda açılan kursa yaklaşık 30 kursiyer başvurdu ve eğitimlerini almaya başladı.

Ödemiş'te ilk kez böyle bir kursun açıldığını ifade eden Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin 'bayanlar bu kurslarda kollarına altın bilezik takıyor' vurgusu yaparak benzeri kursların aynı zamanda bir terapi alanı olduğunu kaydetti.

Kurs ile ilgili olarak konuşan Ergin şunları söyledi: "Ödemiş'te hemen hemen her alanda birçok kurs açıyoruz. Kadınların talepleri de bizler için önem arz ediyor. Ödemişli kadınlar özel günler de yani bebek doğumları, sünnet, mevlit ve düğün gibi günlerde ihtiyaç olan düğün şekerleri, hediyelik eşya yapım kursu talep etti. Bizde hemen bu talebi değerlendirerek kursumuzu açtık. 30 öğrencimiz kursumuzda eğitimlerini sürdürüyorlar. Bu kurslar aynı zamanda özellikle ev kadınları için terapi alanları ve sosyal faaliyet alanı da olmuş oluyor. Zevkli ve ekip ruhu ile kurslarımız sürüyor. Bu kurslarla ev kadınları kollarına altın bileziği geçirmiş oluyor. Evlerine maddi katkı sunacak hale gelecekler bir açığı daha kapatmış olacaklar. Kurslarımızda üretme yeri değil öğrenme yeri burada öğrenecekler sonra da üretim yaparak kendilerine çevrelerine ve ailelerine katkı sunacaklar" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te, Nikah Şekeri Yapım Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement