Ödemiş'te Encümen Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Encümen Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı

Ödemiş\'te Encümen Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı

Ödemiş Belediyesi'nde seçilen yeni encümen üyeleri Melis Karhan ve Mualla Akgün, dün yapılan ilk encümen toplantısına katıldı.

04.04.2013 07:32  Güncelleme: 09:21

Ödemiş Belediyesi'nin geçtiğimiz gün yapılan Nisan ayı olağan meclis toplantısında seçilen yeni encümen üyeleri Melis Karhan ve Mualla Akgün, dün yapılan ilk encümen toplantısına katıldı.

Belediye başkanı Bekir Keskin başkanlığında yapılan encümen toplantıya, mali hizmetler müdürü Nedim Öztürk ve yazı işleri müdürü A. Aziz Özgen de katıldı. Toplantıda encümenin işleyişi hakkında yeni üyelere bilgiler verilerek, gündem maddeleri görüşüldü.

Başkan Keskin, "Encümen üyeliğine seçilen Melis Karhan ve Mualla Akgün'e başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ödemiş'in menfaatine olacak tüm çalışmalara hep birlikte imza atacağız" dedi.

Encümende alınan karara göre, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da belediye encümen toplantıları her hafta Çarşamba günleri, saat 10.30'da yapılacak.

5393 sayılı Belediye Kanuna göre, her yıl Nisan ayı Meclis Toplantısı'nda seçimlerle belirlenen Encümen, İmar Komisyonu, Hukuk Komisyonu, Plan Bütçe Komisyonu ve Sağlık Komisyonu üyeleri bir yıl boyunca görev yapacaklar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Encümen Üyeleri İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement