Ödemiş'te Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Bayramlaşma

Ödemiş\'te Bayramlaşma

Kurban Bayramı tatili başlarken kamu görevlileri mesaisini tamamlamadan önce Ödemiş'te bayramlaşma töreni yapıldı.

12.10.2013 11:41

Kurban Bayramı tatili başlarken kamu görevlileri mesaisini tamamlamadan önce Ödemiş'te bayramlaşma töreni yapıldı.

Bayramlaşmaya Ödemiş Kaymakam Vekili Bayındır Kaymakamı Mehmet Makas, Ödemiş Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hasan Yüzüak, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Veysel Bozdağ, Daire Müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve birçok kamu personeli katıldı.

Bayramlaşmada ilçe ve bölgenin durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Makas, Ödemiş'te yeni istihdam alanları yaratmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Makas, şu bilgileri verdi: "Ödemiş bizim ağabey ilçemiz. Ama biz Ödemiş ve Bayındır birbiriyle iyi anlaşabilen paslaşabilen ilçeleriz. Bayındır'da da 'uyuşturucuya hayır' mitingi vardı. Sivil toplum örgütlerine sesleniyorum kentlerimizi bu anlamlarda sahip çıkalım. Emniyetimizi Jandarmamızı herhangi sıkıntılı durumda gidin rahatsızlık verin. Gençlerimiz uyuşturucunun esiri olmasınlar. Küçük Menderes bölgesi verimli topraklardan oluşuyor. Ödemiş'te de, Bayındır'da da görüyorum ki üretilen ürünler hep dışarılarda işleniyor. Üreticimiz para kazanamıyor. Bu yüzden bu ilçelerimizin kalkınması adına yatırım gerekiyor. Vatandaşımızın da yan yana gelmesi ve kooperatifleşmesi gerekiyor. Bayındır'da da bazı yönlerde çalışmalar yapıyoruz. Ödemiş'te örneğin üretilen süt Bursa'da işleniyor. Bu durum olmaması gerekiyor. Ödemiş'in ürünü Ödemiş'te işlenip istihdamlar yaratıp markalaşarak ihracat yapılması gerekiyor. Bunun için bizde her zaman bu gibi çalışmaların olması için destek olacağız. Bu duygularla herkesin bayramını kutlarım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement