Ödemiş'te Anneler Günü Vefası - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Anneler Günü Vefası

Ödemiş\'te Anneler Günü Vefası

Ödemiş'te erken başlanan Anneler Günü kutlamalarında Belediye Başkanı Mahmut Badem, bir kutlama mesajı yayınlarken, eşi Nevin Badem de huzurevini ziyaret ederek yaşlıların anneler gününü kutladı.

09.05.2014 16:31

Ödemiş'te erken başlanan Anneler Günü kutlamalarında Belediye Başkanı Mahmut Badem, bir kutlama mesajı yayınlarken, eşi Nevin Badem de huzurevini ziyaret ederek yaşlıların anneler gününü kutladı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem Anneler Günü mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Türk toplumunda annenin yeri çok özeldir. Anne sevgisi insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve anlamlı duygulardan biridir. Yaşamımızın ilk anından itibaren hayatımız boyunca güven ve desteğini esirgemeyen, varlıklarıyla bizleri onurlandıran, sevgi ve şefkat kaynağımız annelerimiz, çok yüce ve büyük bir görevi üstlenmektedir. Büyük bir fedakarlık ve sabırla bizlere yol gösteren annelerimiz, geleceğin Türkiye'sine yön verecek çocuklarımızın, insan sevgisi ile dolu, barışı, dostluğu, kardeşliği özümsemiş bireyler olarak yetişmesinde de büyük bir görev üstlenmektedirler. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, karşılaştığımız tüm güçlüklerde sığındığımız annelerimiz, bu zor ve kutsal görevi severek yerine getirmektedirler. Bizler; annelerimizin sadece yaşamını kolaylaştırarak ya da ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmeliyiz. Sevgi ve saygımızı ömür boyu göstermeliyiz. Hepimize düşen en büyük sorumluluk bu olmalıdır. Dünya'nın bütün güzelliklerini yüreklerinde taşıyan ve en değerli varlığımız, saygıdeğer annelerimizin Anneler Günü'nü yürekten kutluyor, başta şehitlerimizin anneleri olmak üzere, tüm anneleri ve anne adaylarını sevgiyle selamlıyorum."

BAŞKAN EŞİNDEN HUZUREVİNDEKİ ANNELERE

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem'in eşi Nevin Badem ise, anneler günü nedeniyle Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi'nde yaşayan anneleri ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim'in eşi Sevgi Hadim, Belediye Meclis Üyelerinden H.Özlem Katırcı ve Yasemin Bezmez ile birlikte huzurevi sakinlerini ziyaret eden, Nevin Badem her fırsatta yaşlıları ziyaret etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Huzurevindeki kadın-erkek tüm yaşayanlarla tek tek sohbet eden Nevin Badem; "Anne- babalarımıza, büyüklerimize verebileceğimiz en büyük hediye onları ziyaret etmek, sevgi ve saygı göstermektir. Büyük fedakarlıklarla bizleri yetiştiren tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi. Nevin Badem, sekiz yıldır huzurevinde yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Ayşe Büke için de başsağlığı diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Anneler Günü Vefası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement