Ödemiş Hem, Huzurevi Sakinlerini Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Hem, Huzurevi Sakinlerini Sevindirdi

Ödemiş Hem, Huzurevi Sakinlerini Sevindirdi

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” etkinlikleri kapsamında Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen ve anasınıfı öğrencileri Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret etti.

18.03.2014 00:23

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan "Yaşlılara Saygı Haftası" etkinlikleri kapsamında Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi yönetici, öğretmen ve anasınıfı öğrencileri Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi'ni ziyaret etti.

Huzurevi'nde günün anlam ve önemini belirten konuşma Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin tarafından yapıldı. Ergin, "Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalar da değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu hissetmeliyiz, yaşlılarımız milletimizin onurudur. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır. Ömrünün büyük kısmında topluma ve ülkesine hizmet etmiş olan büyüklerimizi yaşlandıkları dönemde memnun etmek gurur vericidir" dedi.

Minik öğrenciler dede ve ninelerine karanfil vererek, bir süreliğine olsa da onlara torunlarını yanlarında hissettirdiler. Müzik dinletisinin de yapıldığı ziyarette Halk Eğitimi Merkezi keman öğretmeni Şerafettin Övek ve öğrencileri, ney öğretmeni Serhan Eren, bağlama öğretmeni Taner Sevgel çaldıkları parçalarla güzel dakikalar yaşattılar. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Hem, Huzurevi Sakinlerini Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement