Ödemiş Hem'de Özel Gün ve Nikah Şekeri Yapımı Kursu - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Hem'de Özel Gün ve Nikah Şekeri Yapımı Kursu

Ödemiş Hem\'de Özel Gün ve Nikah Şekeri Yapımı Kursu

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM) ve Kadın El Sanatları Kooperatifi iş birliği ile düzenlenen özel gün ve nikah şekeri yapımı kursu, Ödemiş Belediyesi'nce kooperatife tahsis edilen Emmioğlu Mahallesi Mestancı Sokaktaki eğitim evinde açıldı.

17.12.2013 13:24

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi (HEM) ve Kadın El Sanatları Kooperatifi iş birliği ile düzenlenen özel gün ve nikah şekeri yapımı kursu, Ödemiş Belediyesi'nce kooperatife tahsis edilen Emmioğlu Mahallesi Mestancı Sokaktaki eğitim evinde açıldı. İki grup halinde haftada ikişer gün olmak üzere elsanatları öğretmeni Şehnaz Yıldız Acar rehberliğinde yapılan kursa 34 kursiyer katılıyor.

Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, kursun Kadın El Sanatları Kooperatifi'nden gelen talep sonrasında açtıklarını belirterek, "Bu kursu açmaktaki amacımız, ev hanımlarımızın aile bütçelerine katkı sağlamalarını sağlamaktı. Kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiği kursta üretilen bebek şekerleri ve nikah şekerleri yapımında, malzeme olarak değişik materyaller kullanılmakta, ürünlerin kadın el sanatları kooperatifince pazarlanması planlanmaktadır" dedi.

Ergin, kursa ilgi duyan bayanların Halk Eğitimi Merkezi'ne başvurmalarını istedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Hem'de Özel Gün ve Nikah Şekeri Yapımı Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement