Ödemiş Halk Eğitim Köyleri, Köy Kadınları da Nakışları İşliyor - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Halk Eğitim Köyleri, Köy Kadınları da Nakışları İşliyor

Ödemiş Halk Eğitim Köyleri, Köy Kadınları da Nakışları İşliyor

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı mahalle, belde ve köylerde açılan kursların ilgi gördüğü bildirildi.

30.01.2014 12:53

Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı mahalle, belde ve köylerde açılan kursların ilgi gördüğü bildirildi. Açılan kurslarla mahalle, belde ve köyleri nakış gibi işleyen Halk Eğitim Merkezi kursları köy kadınlarından yoğun ilgi görüyor.

Nakış kurlarının 2 ya da 3 ayda tamamlandığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin köy kadınlarından gelen talepler doğrultusunda birçok köyde kurs açtıklarını ifade etti.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Ergin şunları söyledi: "Ödemiş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak birçok kursumuzun yanı sıra köylerimizden köy kadınlarımızdan gelen talepler doğrultusunda nakış kursları açıyoruz. Şuan 21 köyümüzde açtığımız nakış kurslarımızda birçok kursiyerimiz kurslarını görüyorlar. Kursiyerlerimiz belirli günlerde bizleri de davet ediyorlar. Biz de bu davetleri değerlendirerek köylerimizdeki açtığımız kurslara daha çok köy kadınlarımızın katılmasını sağmaya çalışıyoruz. Bir yandan da mevcut kursiyerlerimize moral motivasyon vermeye çalışıyoruz. Nakış kursu çok geniş içeriği olan bir kursumuz bu anlamda bazı kurslarımız 2 ay sürüyor bazıları ise 3 ay sürmekte. Şuan için aklımıza gelen Ödemiş'in Hamamköy, Konaklı, Kemer, Ovakent, Bademli, Kemenler, Mescitli, Balabanlı, Seyrekli, Köseler, Günlüce, Gölcük, Yolüstü, Ertuğrul, Kurucuova, Kaymakçı gibi köylerimizde ve bazı beldelerimizde nakış kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Köy kadınlarımızın bu kursları değerlendirmesini katılmayanların katılmasını istiyoruz. Kurslarımızda emeği geçen öğretmenlerimize ve kurumumuza destek veren diğer kurumlara da teşekkür ediyorum" - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Halk Eğitim Köyleri, Köy Kadınları da Nakışları İşliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement