Ödemiş Adliyesinden Ankara'ya 2 Tayin Daha - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Adliyesinden Ankara'ya 2 Tayin Daha

Ödemiş Adliyesinden Ankara\'ya 2 Tayin Daha

Ödemiş Adliyesinde görev yapan iki Cumhuriyet Savcısı'nın daha müfettiş olarak Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu HSYK’ya tayinleri çıktı.

15.05.2014 16:11

Ödemiş Adliyesinde görev yapan iki Cumhuriyet Savcısı'nın daha müfettiş olarak Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu HSYK'ya tayinleri çıktı.

Geçtiğimiz Nisan ayında Ödemiş Adliyesinde görev yapan Hakim Yılmaz Çınar'ın Anayasa Mahkemesi Raportörlüğüne yine Ödemiş Adliyesinde görev yapan eşi Hakime Hilal Çınar'da Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tetkik hakimliğine tayinleri çıkmıştı.

Mayıs ayında da Ödemiş Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Cumhuriyet Savcısı Engin Koçaklı ile Cumhuriyet Savcısı Ali Gökdoğan Adalet Müfettişi olarak HSYK'ya Ankara'ya tayinleri çıktı.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül başkanlığında Engin Koçaklı ile Ali Gökdoğan için geçtiğimiz akşam veda yemeği düzenlendi.

Ödemiş Belediyesi Ahrandı Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, Ödemiş Ağır Ceza Reisi Adalet Komisyonu Başkanı Selim Var, Ödemiş Baro Başkanı Av. Erdem Boyacı, Hakimler, Savcılar, Avukatlar ve Adliye çalışanları katıldı.

Ödemiş Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, "Görünen son tayinlerle Ankara'nın Ödemiş Adliyesini keşfettiği ortaya çıkıyor. Geçen ayda Hakim Yılmaz Çınar ile eşi Hakime Hilal Çınar'ı Ankara'ya göndermiştik. Bugünde Cumhuriyet Savcılarımız Engin Koçaklı ile Ali Gökdoğan arkadaşlarımızın Ankara'ya Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu HSYK'ya tayinleri çıktı. Ödemiş Adliyesinde görev yapan arkadaşlarımızın başarıları tayinlerine yansıyor. Ankara'da dostluklarımız onların aracılığı ile çoğaldı. Savcı Ali Bey arkadaşımız ile Ödemiş'te son bir yıl çalıştık. Engin bey ile 2 yıl çalıştık. Kendileri bundan sonra Adalet Müfettişi olarak görev yapacaklar. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Başsavcı Ömer Faruk Yurdagül konuşmasının sonrasında Savcı Ali Gökdoğan'a plaketini takdim etti.

Cumhuriyet Savcısı yeni Müfettiş Ali Gökdoğan, "Ödemiş'te kısa sürede güzel dostluklar edinmiştim. Ödemiş'ten ayrılmak güç olsa da sizler gibi güzel arkadaşlarla birlikte çalışmanın vermiş olduğu mutluluk ile Ankara'ya gideceğim. Herkese bu geceye katıldığı için çok teşekkür ederim" dedi.

Ödemiş Ağır Ceza Reisi Adalet Komisyonu Başkanı Selim Var, "Cumhuriyet Savcılarımız Engin Koçaklı ile Ödemiş'te iki yıl Cumhuriyet Savcımız Ali Gökdoğan ile bir yıl birlikte çalışma fırsatı bulduk. Tayin döneminde Ödemiş adliyesinden Ankara'ya bir yol oluştu. İki savcı arkadaşımızda HSYK'da müfettiş olarak görev yapacaklar. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Var, konuşmasının ardından Cumhuriyet Savcısı Müfettiş Engin Koçaklı'ya plaketini takdim etti.

Cumhuriyet Savcısı Müfettiş Engin Koçaklı, "Ödemiş'te sizlerle birlikte iki yıl çalışmaktan gurur onur duydum. Bugün Ödemiş'ten ayrılmak gerçekten çok zor ancak tayin sürecimiz çalıştı ve Ankara'ya tayinimiz çıktı. Sizlerle tanışmaktan arkadaş olmaktan çok mutluyum. Ankara'da bir eviniz var teşekkür ederim" dedi.

Plaket töreninin ardından gece ilerleyen saatlerde toplu hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Adliyesinden Ankara'ya 2 Tayin Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement