Oda Başkanları Karara Saygılı - Son Dakika
Yerel

Oda Başkanları Karara Saygılı

Oda Başkanları Karara Saygılı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin Şubat ayında yapılacak olan seçimlerinin ertelenmesi kararını Aydın'daki TOBB'a bağlı odaların başkanları değerlendirdi.

29.01.2013 10:11

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin Şubat ayında yapılacak olan seçimlerinin ertelenmesi kararını Aydın'daki TOBB'a bağlı odaların başkanları değerlendirdi. Oda başkanları yaptıkları açıklamalarda karara saygılı olduklarını belirtti.

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu yaptığı açıklamada Nace kodlarıyla ilgili AYSO üyelerinin de sıkıntıları var olduğunu söyledi.

Nace kodlarındaki sıkıntılara rağmen kendilerine seçim takvimin netleştiğinin söylendiğini belirten Çerçioğlu,."Seçimler ertelendiği için Nace kodlarındaki sorun çözülür. AYSO'da zaten seçim havası yoktu. Kaltun Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin'in AYSO Yönetim Kurulu Başkan adaylığı, benim ise AYSO Meclis Başkanı adaylığım meclis üyelerimiz tarafından karara bağlanmıştı. AYSO'nun seçimleri bu karardan etkilenmez" diye konuştu.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ise hafta sonunda seçimleri yapmaya hazırlandıklarını hatırlattı.

Seçim için son turlarını tamamladıklarını kaydeden Bosnalı, "Seçimlerin ertelenmesi bizim için şok bir karar oldu. Bugün maalesef zor bir gün. Ancak Bakanlar Kurulu'nun aldığı erteleme kararına saygılıyız. Adaylığımız devam ediyor. Şimdiye kadarki çalışmalarımız 3 ay daha uzamış oldu" ifadelerini kullandı

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise beklemedikleri bir kararla karşılaştıklarını belirterek şunları söyledi: "Bu ertelemenin geçen aralık-ocak aylarında yapılması uygun olurdu. Açıkçası bizim için de sürpriz oldu. 10 Şubat'ta seçimleri yapmayı planlıyorduk. Çalışmalarımızı da bu tarihe göre yaptık. Seçimler 3 ay sonraya ertelendi. Bu süre görev almak isteyen üyelerimiz için faydalı olmuş olabilir. Seçim çalışmalarımız sürecek. Türkiye'ye hayırlı olsun" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Oda Başkanları Karara Saygılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement