Nilüfer'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Nilüfer'de Mezuniyet Coşkusu

Nilüfer\'de Mezuniyet Coşkusu

Bursa’daki eğitim kurumları arasında, öğrencilerinin elde ettiği başarılar ve farklı eğitim sistemiyle kalitesini ispatlayan Nilüfer Eğitim Kurumları, 30. yıl mezunlarını büyük bir coşkuyla uğurladı.

14.06.2014 14:08

Bursa'daki eğitim kurumları arasında, öğrencilerinin elde ettiği başarılar ve farklı eğitim sistemiyle kalitesini ispatlayan Nilüfer Eğitim Kurumları, 30. yıl mezunlarını büyük bir coşkuyla uğurladı.

Nilüfer Eğitim Kurumları'na bağlı Özel İlkbahar ve Yıldırım Koleji öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı. Toplam 350 öğrencinin mezun olduğu ve Özel Rafet Kahraman Koleji ile Özel Nilüfer Yıldırım Koleji bahçesinde düzenlenen mezuniyet gecesinde aileler, öğrenciler ve onları yetiştiren öğretmenleri büyük coşku yaşadı. Canlı müzik eşliğinde yenilen yemekle başlayan mezuniyet töreninde, TEOG'da dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim yapıldı. Okul birincilerinin mezuniyet kütüğüne isimlerini çakması ve flama teslimiyle devam eden tören, havai fişek gösterisiyle renkli görüntülere sahne oldu.

Özel İlkbahar Koleji Müdürü Ramazan Ertuğrul, "Geleceğimizi şekillendirecek olan asıl unsur sizlersiniz. Sizler ilerde şifa dağıtacak, adaleti sağlayacak, iş dünyasında girişimlerde bulunacaksınız. Belki de ülkemizi yönetenler sizlerden çıkacak. Sizler, hem mesleki, hem de sosyal başarılarınızla okulunuzu bulunduğunuz her ortamda temsil edeceksiniz. Başarılarınız, başarılarımız olarak hepimizi yarınlara taşıyacak" dedi.

Özel Nilüfer Yıldırım Koleji'ndeki törende konuşma yapan Nilüfer Yıldırım Koleji Müdürü Mustafa Seçkin ise, mezun olan öğrencilerine seslenerek, "Bizler, bugün, geleceğin Türkiye'sinin her alanda yolunu aydınlatacak, kalp ve kafa bütünlüğüne sahip fertler yetiştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Sizler, sevgiyle, bilginin harmanlanıp derlendiği okulumuzda, her biri birbirinden kıymetli öğretmenlerimizin siz genç beyinlere aktardığı ilim ve irfanı insanlığın huzuru için kullanacaksınız" diye konuştu.

Öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını vurgulayan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı da, "Öğrencilerimizin bu mutlu gününde başarılarını güzel bir törenle taçlandırmak istedik. Çünkü kendi başarılarıyla ismimizi ulusal ve uluslar arası arenada duyuran öğrencilerimiz gittikçe daha da yükseğe çıkıyorlar. Bizler de bu süreçte eğitim konusunda yeniliklere açık, pratik uygulamalara önem vererek onların başarılarına katkıda bulunmayı hedefledik. Sınavlarda büyük başarı elde etmelerini; öğretmenlerimizin özverili yaklaşımlarına ve öğrencilerimizin azimle, canla başla ve inanarak çalışmalarına borçluyuz. Biz çocuklarımızı hiçbir zaman bir yarış psikolojisi içine sokmadık. Onlara inanarak başarmayı aşılamaya çalıştık. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda bu yıl çıtayı daha da yükselten öğrencilerimiz, şimdiden ulusal ve uluslararası arenadaki pek çok yarışmada Türkiye'yi ve bölgeyi temsil etme hakkını elde ettiler. Hepsiyle gurur duyuyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer'de Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement