Nilüfer Belediyesi'nden Çakırlı'ya Park ve Çay Bahçesi - Son Dakika
Yerel

Nilüfer Belediyesi'nden Çakırlı'ya Park ve Çay Bahçesi

Nilüfer Belediyesi\'nden Çakırlı\'ya Park ve Çay Bahçesi

Nilüfer Belediyesi, kardeş şehir belediyelerine verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

22.05.2013 17:50

Nilüfer Belediyesi, kardeş şehir belediyelerine verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi.

Kardeş belediye olan Orhangazi'nin Çakırlı beldesinde Nilüfer Belediyesi tarafından 800 metrekarelik araziye çay bahçesi ve 15 dönümlük alana da park yapıldı. Toplam 300 bin TL'ye mal olan proje törenle açıldı. Açılışa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

Bozbey,, "Kardeş şehirlerimizde birbirimizi hatırlatacak değerler bırakmaya da çok önem veriyoruz. Dostluğumuzun nişanı olarak kabul ettiğimiz parklar, Nilüfer'in en güzel köşeleri bizim için. Çakırlı'da bugün açılışını yaptığımız Nilüfer Çay Bahçesi ve Atatürk Parkı da aramızdaki yakın dostluğun simgesi olarak bizi çok onurlandırıyor. İki belediye el ele vererek buradaki önemli bir sosyal eksiği giderdik. Bölge halkına hayırlı olsun. Kardeşimiz olan Yeniköy'ün istediği projeye de önümüzdeki günlerde başlayacağız" dedi.

Çakırlı Belde Belediye Başkanı Mehmet Dalyan da, sosyal donatı alanlarının sosyal ilişkileri geliştirdiğine dikkati çekerek, "Bu tür projeler küçük yerlerde büyük önem arz eder. Kardeş belediye çatısı altında, iki belediyenin iş birliği bu güzel projeyi ortaya çıkardı. Başkan Mustafa Bozbey ve ekibine katkılarından dolayı yürekten teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmalarından ardından Başkan Mustafa Bozbey'e katkılarından dolayı plaket ve Çakırlıspor'un forması hediye edildi. Daha sonra Başkan Bozbey ve açılışa katılanlar, park ve çay bahçesinin kurdelasını kesti. Açılış sonrası Bozbey ve beraberindekiler ressam Maral Köse'nin resim sergisini gezdi.

(MŞ)

22.05.2013 17: 40: 51

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nilüfer Belediyesi'nden Çakırlı'ya Park ve Çay Bahçesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement