Nihat Yımaz, Merkez Birliği Yönetiminde Yer Aldı - Son Dakika
Yerel

Nihat Yımaz, Merkez Birliği Yönetiminde Yer Aldı

Nihat Yımaz, Merkez Birliği Yönetiminde Yer Aldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 10. Olağan Genel Kurulunda, Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Merkez Birliği delegesine seçildi.

16.04.2015 12:37

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 10. Olağan Genel Kurulunda, Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Merkez Birliği delegesine seçildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği'nin 10. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konferans Salonu'nda T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Müsteşar Nihat Pakdil, TBMM İdare Amiri ve Milletvekili Salim Uslu, Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Mehmet Geldi ve Fahrettin Poyraz, Milli Kooperatifler Birliği Başkanı Muammer Niksarlı, KOSGEB Başkanı Recep Biçer, Kamu İhale Kurumu 2. Başkanı Kazım Özkan, Kamu İhale Kurumu Üyesi Mehmet Zeki Atlı, MÜSİAD Kurucu Başkanı Hüdaverdi Çakır ve Müsiad üyeleri, Koop-İş Sendikası Başkanı Eyüp Alemdar, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ayrancı, 1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi Yetkilisi Caner Salman, çok sayıda üst düzey bürokrat ve tarım sektörünün temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in katılımıyla Ankara TOBB İkiz Kuleler toplantı salonunda gerçekleştirilen Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 10. Olağan Genel Kurulunda, Kastamonu'yu temsilen Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Merkez Birliği delegesine seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinde 400'ü aşkın delege arasından kendisine 14. sırada yer bulan Nihat Yılmaz, bu kapsamda Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği 14. sıra yönetim kurulu üyesi olarak Kastamonu'yu ve Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliği'ni 4 yıl süreyle temsil etmeye hak kazandı.

1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Caner Salman yaptığı açıklamasında; "Tarım Kredi Kooperatifleri'nin 10.Olağan Genel Kurulunun eli nasırlı Türk çiftçisi, memleketimiz ve kurumumuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni Yönetimimizin hizmet süresi içinde alacakları kararlarla ülkemizdeki Tarım ve Hayvancılık sektöründe üst düzey başarılara imza atacaklarından eminiz. Bu vesileyle başta 1910 Sayılı Seydiler Tarım Kredi Kooperatifi üst birlik delegemiz ve Ankara Bölge Birliği'ni temsil yetkisine haiz Merkez Birliğimizin Yönetim Kurulu Listesine seçilen Nihat Yılmaz'ı ve gıyabında yeni yönetimimizin kıymetli üyelerini tebrik ediyorum." dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nihat Yımaz, Merkez Birliği Yönetiminde Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement