Niğde'de Önemli Spor Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Niğde'de Önemli Spor Yatırımları

Niğde\'de Önemli Spor Yatırımları

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Niğde’de yapılan spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

29.09.2015 14:04

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Niğde'de yapılan spor yatırımları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Müdür Turhan, önümüzdeki günlerde Niğde Bucakçayır Stadını'nın bulunduğu yere ve Çiftlik ilçesine sentetik çim saha yapılacağını söyledi. Turhan, yapılan sentetik çim sahaların civarında atletizm pisti, soyunma odaları ve tribünlerin de bulunduğu belirtti. 2016 yılı içerisine büyük projelere hazırladıklarının altını çizen Müdür Turhan, "Bucakçayır Stadı'nın bulunduğu yere ve Çiftlik ilçesine sentetik çim saha yapılması projesi tamamlandı ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak. Ayrıca 2016 yılı projeleri içerisinde yer alan mevcut idari binanın bulunduğu yer yıkılıp yerine 6 adet ayrı branşlarda spor salonu ve ortasında da idari bina olacak. Diğer yandan Bor Gençlik Merkezimizin önüne açık spor tesisi yapacağız. Bu projeler devam ederken her yıl yapılan Okul spor kulüplerine yapılan spor malzemesi yardımları da bu yıl yine belirlenen okullara spor malzemesi desteği verilecek" dedi. Spor İl Müdürü Turhan, Niğde, Bor ve Kampüs Gençlik merkezlerimizde Halk Eğitim Merkeziyle ortaklaşa düzenlenen ve çeşitli branşlarda kurs veriyoruz. Bu kursa bütün öğrencilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.

Turhan son olarak "Niğde Gençlik Merkezi yeni binasının inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini önümüzdeki günler içerisinde hizmete açılacak. Yeni Gençlik merkezinde Zemin Katta Spor veya konferans için kullanılacak çok amaçlı salon, sporcu soyunma odası, müzik odası, oyun salonları, idari ofis ve teknik birimler bulunmaktadır. Üst katta ise derslikler, kütüphane, seminer salonu ve öğretmenler odası yer alıyor" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Niğde'de Önemli Spor Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement