Nevşehir G.k Yeni Hocasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Nevşehir G.k Yeni Hocasına Kavuştu

Nevşehir G.k Yeni Hocasına Kavuştu

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Nevşehir G.K'da Teknik Direktörlüğe Levent Numanoğlu getirildi.
Kırmızı Beyazlı takımın Nevşehir Gazi Stadyumu'nda Aksaray Belediyespor'la oynanan ve 4-1 kazandığı maç sonrasında teknik direktör Sait...

15.11.2013 10:00

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Nevşehir G.K'da Teknik Direktörlüğe Levent Numanoğlu getirildi.

Kırmızı Beyazlı takımın Nevşehir Gazi Stadyumu'nda Aksaray Belediyespor'la oynanan ve 4-1 kazandığı maç sonrasında teknik direktör Sait Taş ve yardımcı antrenör Hakan Koçer'in şehri terk etmesinin ardından hoca arayışlarına başlayan Nevşehirspor GK yönetimi yeni hocasını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Nevşehir G.K Kulüp yöneticileri, takımın yeni Teknik Direktörü Levent Numanoğlu ile birlikte basın mensupları ile bir araya gelirken burada konuşan Kulüp Başkanı Sedat Cantekin, yeni hocaları Numanoğlu ile büyük başarılar elde edeceklerine inandıklarını belirterek Numanoğlu'na başarılar diledi.

Cantekin: " Biliyorsunuz bir süreç yaşadık ve bu süreci en kısa sürede atlatabilme adına arayışlar içine girdik. Takımımıza faydalı olacak bizi en iyi şekilde motive edecek, bizi temsil edecek, bizi lige taşıyacak insanların arayışına girdik. Bu noktada Levent hocamız ile tanıştık. Vesileler ile tanıştık. Kendisiyle bir araya geldik. Teknik Direktörlük kariyerinin yanı sıra oynadığı futbol kariyerini de göz önünde bulundurarak, yaşadığı tecrübeleri, yaşadığı şampiyonlukları, bize de yaşatacağını düşünerek hem kişiliğine güvendiğimiz hem kişiliğine inandığımız kişi ile yola çıkma adına kendisiyle bizim için uzun maraton şampiyonluktan sonrada çalışmayı düşündüğümüz için Levent Hoca ile çalışma kararını aldık. Kendisi de bizi kırmadı. Daha öncede Nevşehir'e geldi. Kendisi de bizi kırmadı teveccüh etti bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah takımımızı istediğimiz yere hocamız ile el ele taşıyacağız. Nevşehir halkı adına, taraftarlarımız adına ben Levent Hocama aramıza hoş geldin diyorum."dedi.

Nevşehir G.K Teknik Direktörü Levent Numanoğlu ise hedefinin takımı 3. Lige taşımak olduğunu söylerken şunları kaydetti.

"Bu olayın hiçbir şekilde maddi boyutu yok. Tamamıyla sıcak ilişki boyutu var. ve niye burayı kabul ettiniz diye bir soru aklınıza takılabilir. İnanın Nevşehir takımında bir parça faydam olur lige çıkarabiliyorsam beni huzurlu ve mutlu eder. Bunun için uğraş vermek için buradayım. Burada eğer ben bu takımı 3. Lige çıkarabiliyorsam, bu takım 3. Ligde oynuyorsa benim için şeref ve onurdur. Tek amacım da bu. Hayatım boyunca hep dürüstçe çalışmaya uğraş verdim. İnsanlar içinde hep bir sözle hareket ettim. İki gündür takımı izledim ve bugünde çalışmanın içerisindeydim. ve şu inanç doğdu bende. Bu takım 3. Lige çıkması lazım olan bir takım." - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir G.k Yeni Hocasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement