Nevşehir'de Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'de Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı

Nevşehir\'de Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu lisesinde oluşturulan Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı. Vali İnci Sezer Becel, açılışta öğrenciler tarafından sunulan mini müzik konserini dinledi ve müzik sınıflarının önemine vurgu yaptı.

03.05.2023 14:49

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde bulunan Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu lisesinde oluşturulan Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı.

Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı'nın açılışını yapan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, okulda eğitim gören öğrenciler tarafından sunulan mini müzik konserini de dinledi. Nevşehir'deki birçok okullarda bu tür etkinliklerin yapılabilmesi için müzik sınıflarının oluşturulduğunun söyleyen Vali Becel, "Özellikle müzik ve resim gibi birçok konuda yetenekli öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmeleri için okullarımızda bu tür sınıflara önem veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Şehit Hamidiye Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesi Aşık Mahzuni Şerif Müzik sınıfının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'de Aşık Mahzuni Şerif Müzik Sınıfı açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement