Nene Hatun Bisiklet Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Nene Hatun Bisiklet Şenliği Yapıldı

Nene Hatun Bisiklet Şenliği Yapıldı

Samsun'da Nene Hatun Anaokulu ve Bisikletliler Derneği tarafından bisiklet şenliği düzenlendi.

28.04.2013 19:13

Samsun'da Nene Hatun Anaokulu ve Bisikletliler Derneği tarafından bisiklet şenliği düzenlendi.

Atakum ilçesinde düzenlenen şenliğe Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, anaokulu öğrencileri, veliler, kardeş okul olan Sarayköy Anaokulu ve İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Çocukların sosyal ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak hem de çevre kirliliği konusunda duyarlı hale getirmek için bu yıl ilki düzenlenen Nene Hatun Anaokulu Bisiklet Şenliği, Deniz Kafe Restaurant'tan başlayarak, Türk-İş Sapağı'na kadar olan parkurda sona erdi. Bisiklet yürüyüşü öncesi yapılan çekilişle çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Atakum Kaymakamı Salim Demir, "Atakum, Karadeniz'in yaşanmaya değer en önemli ilçesidir. Sporun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yoktur. Bu küçük yavrularımızın sağlıklı büyümesi açısından olduğu kadar siz yetişkinler için de son derece gereklidir" dedi.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise, "Buradaki tabloyu görünce ilçeye bir bisiklet parkuru yapılmasının şart olduğu çok açık görülmektedir. Bu konuda ben de büyük bir çaba içerisinde olacağım. Baharın geldiği bu tür etkinliklerle anlaşılıyor. Şenliğinizin hayırlı olmasını diliyorum"diye konuştu.

Kaymakam Demir ve Başkan Burma, bisikletlerine binerek bir süre parkurda minik sporculara eşlik ettiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nene Hatun Bisiklet Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement