Nazillili CHP'liler Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Nazillili CHP'liler Bayramlaştı

Nazillili CHP\'liler Bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

09.08.2013 18:38

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Ramazan Bayramının 2. günü parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Aydın Milletvekilleri Prof.Dr. Metin Lütfi Baydar ve Osman Aydın, İlçe Başkanı Ali Deveci, Nazilli Belediye Başkanlığı aday adayları Dr. Ferda Çağlar Erkut ve İnşaat mühendisi Cavit Yenipazarlı ile ilçe örgütü ve çok sayıda partilinin geniş katılımı ile yapıldı.

Düzenlenen bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan İlçe Başkanı Ali Deveci; "İlçemizden, beldemizden ve köylerimizden partililerimiz gelerek hep beraber bir bayram sevincini daha yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve tüm İslam alemine, öncelikle herkesin ihtiyaç duyduğu adalet, barış, huzur içerisinde bulunma umuduyla mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz" dedi. Konuşmasını seçimlerde başarı sağlayacaklarına inandıklarını söyleyerek sürdüren Deveci; "2014 seçimlerinin ülkemiz için mihenk taşı olduğunu biliyoruz. Hep söylüyoruz. İnşallah 2014 de birinci adımını, 2015'de yaşayacağımız genel seçimlerle de ikinci adımını atarak bu ülkenin iktidarını CHP elde edecektir ve ülkenin nasıl yönetildiğini ülke halkı çok daha iyi bir şekilde görecektir" dedi. İlçe Başkanı Deveci'nin konuşmasının ardından Milletvekilleri Baydar ve Aydın'da partililerin bayramını kutladı.

Yapılan konuşmaların ardından bayramlaşma törenine geçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili CHP'liler Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement