Nazilli Kızılay'da Muhsin Doğan Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Nazilli Kızılay'da Muhsin Doğan Güven Tazeledi

Nazilli Kızılay\'da Muhsin Doğan Güven Tazeledi

Türkiye Kızılay Derneği Nazilli Şubesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı.3 yılda bir yapılan genel kurul toplantısında mevcut başkan Muhsin Doğan, güven tazeleyerek 3.kez başkan seçildi.

22.02.2013 19:10

Türkiye Kızılay Derneği Nazilli Şubesi olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 3 yılda bir yapılan genel kurul toplantısında mevcut başkan Muhsin Doğan, güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.

Nazilli Öğretmen Evinde düzenlenen olağan genel kurula Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, MHP İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Rıdvan Şenol, Aydın Kızılay Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, Karacasu Kızılay Şube Başkanı Erdinç Büyükgümüş ve merkez okulların Kızılay Kulübü öğretmenleri ile çok sayıda delege katıldı.

2010-2011-2012 yıllarına ait çalışma raporları, kesin hesap raporları, denetçi raporları okunarak şube yönetim kuruluna ibra edilirken, Kızılay Şube Başkanı Av.Muhsin Doğan'ın sunumu ile 2013-2014-2015 yıllarına ait şube eylem planı ve tahmini bütçesi okunarak kabul edildi. Yapılan seçimde ise Nazilli Kızılay Şube Başkanlığına 3.üncü kez Muhsin Doğan seçildi.

Muhsin Doğan başkanlığındaki yönetim kurulu üyeliklerine ise Fehmiye Başalan, Ali Boyacı, Selma Çoban, Nezahat İçer, Salih Karaaslan, Mehmet Onursal, Şafakta Nalan Ayas, Sezgin Yumurtacı, Rahime Uyar, Filiz Özakçan, Av. Emin Başalan ve Mine Erdem Sarıbaş seçildi. Şube denetçiliğine ise Süleyman Sarıbaş ve Pakize Nur Başalan seçilirken, Genel merkez delegeliğine ise Canan Şanlı ve Zeynep Filiz Doğan seçildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Kızılay'da Muhsin Doğan Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement