Nazilli CHP'de Ali Çankır Dönemi - Son Dakika
Yerel

Nazilli CHP'de Ali Çankır Dönemi

Nazilli CHP\'de Ali Çankır Dönemi

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen lağanüstü kongrede başkanlığa geçtiğimiz ay geçici olarak atanan Ali Çankır seçilerek güven tazeledi.

05.02.2014 11:28

CHP Nazilli İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen lağanüstü kongrede başkanlığa geçtiğimiz ay geçici olarak atanan Ali Çankır seçilerek güven tazeledi.

Kongreye CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ferda Çağlar Erkut ile eski ilçe başkanları ve partililer katıldı. Kongrenin açılışında konuşan divan başkanı Barkan Kalınomuz konuşmasına bu güne kadar CHP'ye hizmet veren herkese teşekkür ederek başladı. Kalınomuz; "Kongrenin önce Nazilli'ye sonra da Ulusumuza hayırlı olmasını diliyorum. Olağanüstü kongreyi biran önce yapmamız gerekiyor. Zaman kaybına tahammülümüz yok. Burada yürekli devrimci arkadaşlarımızla Nazilli'de yeni bir çığır açacağımıza yürekten inanıyorum. Nazilli'ye bir kadın eli değmek suretiyle Nazilli'de yerel seçimlerde başarıyı sağlayacağımıza inanıyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi, Türk halkının var olma iradesinin adıdır, bağımsızlık aşkıdır ve özgürlük sevdasıdır diyen CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Çankır ise; "Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, halkı yoksulluktan kurtarmak için, kendini adamak demektir. Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim, demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, devrimci olmak demektir, değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek, Cumhuriyetin kurucusu, demokrasinin öncüsü olmak demektir. Bu devrimci ruh, Türkiye'ye yeni bir ufuk, Türk halkına ise yeni bir umut kazandıracaktır. Buna yürekten inanıyorum."

Kongrede yapılan konuşmaların ardından seçimlere tek liste halinde giren Ali Çankır'ın listesi oylandı. Yapılan seçim sonunda Ali Çankır başkanlığındaki Nazilli İlçe yönetimi Yusuf Besiliçoban, Ali Çetinkaya, Erol Gökçe, Seçil Kasırga Tezcan, Ümit Kahyaoğlu, Nur Issıer, Adem İçöz, İbrahim Önal, Şerife Özkan, Ümmühan Öztürk, Şengül Tan, Levent Tekin, Alphun Türkalp, Yılmaz Türkkaynağı, Nurettin Ulu ve Osman Uysal isimlerinden oluştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli CHP'de Ali Çankır Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement