Nazilli Belediyesporlu Sinem 2. Oldu - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesporlu Sinem 2. Oldu

Nazilli Belediyesporlu Sinem 2. Oldu

Nazilli Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Sinem Demiray düzenlenen illerarası turnuvada 67 kiloda ikinci oldu.

22.11.2013 12:46

Nazilli Belediye spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Sinem Demiray düzenlenen illerarası turnuvada 67 kiloda ikinci oldu.

Isparta'da düzenlenen Gençler ve Büyükler Mehmet Ali Koç Taekwondo turnuvasına sadece takım antrenörü Ayhan Yeşil eşliğinde kulübün bayan sporcularından Sinem Demiray katıldı. Bayan sporcuları ile iyi bir sonuç elde ettiklerini belirten Nazilli Belediyespor Taekwondo takım antrenörü Ayhan Yeşil; "Kulübümüz sporcusu Sinem Demiray Isparta da iyi bir maç çıkardı ve ikinci olma başarısını gösterdi. Sporcumuz daha önce de geçtiğimiz günlerde Denizli'de düzenlenen Pamukkale İllerarası Kick Boks Turnuvası'nda da birinci olmuştu" dedi.

Taekwondo ve Kick Boks sporlarını çok sevdiğini belirten Sinem Demiray ise; "Sporu çok seviyorum. İki spor dalında da girdiğim turnuvalarda derece aldığım için mutluyum. Hedefim ileride Türkiye Şampiyonluğunu Nazilli'ye kazandırmaktır" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesporlu Sinem 2. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement