Nazilli Belediyespor, Gençlerbirliği ile Eşleşti - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor, Gençlerbirliği ile Eşleşti

Nazilli Belediyespor, Gençlerbirliği ile Eşleşti

'Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor' sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur'unda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile eşleşti.
Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat...

11.11.2013 17:24

'Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor' sloganı ile bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur'unda Aydın temsilcisi Nazilli Belediyespor, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği ile eşleşti.

Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi'nde gerçekleşen kura çekim törenine TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı. 3.Tur'dan yükselen 27 takım ile Avrupa Kupaları'nda ülkemizi temsil eden 5 takımla birlikte toplam 32 takım mücadele edeceği 4. Tur Kura çekimine Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Nazilli Belediyesporlu yetkililer katılmazken, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın çektiği 26 numaraya eşlik olarak seri başı takımları tarafından çekilen 25 numaralı son topla Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği kulübüyle eşleşti. Ankara deplasmanına gidecek olan Nazilli Belediyespor, 4. Tur müsabakasını 3, 4 veya 5 Aralık tarihinde tek maç eleme usulüne göre oynayacak.

ANA HEDEFİMİZ LİG

Nazilli Belediyespor'un 1999 yılında yine Türkiye Kupası'nda eşleştiği ve kadrosunda Ümit Özat, Ümit Karan gibi ünlü futbolcuların yer aldığı Gençlerbirliği'ni penaltılarla 5-2 yendiğini hatırlatan Nazilli Belediyespor teknik direktörü Taşkın Güngör, bu karşılaşmaya da tur atlamak için sahaya çıkacaklarını ifade ederek; "Kura çekimi öncesinde de devamlı olarak 4 büyükleri şehrimizde ağırlamak istediğimizi dile getiriyorduk fakat olmadı. Süper Lig takımlarından güçlü Gençlerbirliği ile oynayacağız. Gücümüz, kapasitemiz belli ama gene de Orduspor sürprizi gibi bir sürpriz yapmaya çalışacağız. Siklet farkı ortada, matematiksel gerçekler ortada. Masaüstünde avantajlı olan durumu futbolcularımızın takım oyunun yanı sıra taktiksel oyunlarla değiştirmeye çalışacağız. Ama bizim önceliğimiz Altınordu maçıdır. Çünkü güçlü takımların olduğu bir ligde her an her şeyin değiştiği durumlar oluyor. Konsantrasyonumuzu ana önceliğimiz olan lige göre oluşturuyoruz. Ligde önümüzdeki zorlu maçlarda puan ve puanlar için çalışacağız, kupa maçına 1 ay süre var ve zamanı gelince de o maçı almak için çalışırız. Ama kupadan daha çok lig bizim için önemli" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor, Gençlerbirliği ile Eşleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement