Nazilli Belediyespor Emkinli - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor Emkinli

Nazilli Belediyespor Emkinli

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta çıkış içerisinde olan ve son üç haftada 7 puan toplayan Nazilli Belediyespor, Körfez FK deplasmanına gidecek.

25.10.2013 17:11

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta çıkış içerisinde olan ve son üç haftada 7 puan toplayan Nazilli Belediyespor, Körfez FK deplasmanına gidecek. Siyah-beyazlı ekipte,geçtiğimiz hafta Bandırmaspor'a 7-1 kaybeden rakibi karşısında sakatlıkları süren Hasan Yaşar ve İsmail Baydil ile düz koşulara başlayan Barış Bakır ve Gökhan Çakır forma giyemeyecek.

Siyah-beyazlı ekibin genel menejeri Orhan İbiş yaptığı açıklamada, Körfez FK'nın geçtiğimiz hafta aldığı kötü sonucun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Körfez FK'nın aldığı sonucun rakip takımı kamçılayacağını ifade eden İbiş, "Rakibimiz karşısında temkinli olmalı ve konsantrasyonu elden bırakmamalıyız. Maçı kazanıp dönmek istiyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz"dedi.

Körfez FK -Nazilli Belediyespor maçını Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş,Turgay Emre Memiş, Kerem Yükünç üçlüsü yönetecek - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor Emkinli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement